@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim hocam bir kaç yıl önce televizyonda yanlış değilsem ismi dolunay TV diye bir kanal vardı hoca metafizik işlerimleiyle uğraşıyordu yayında insanlara büyüyünün yerini söylüyordu ve musalatı alıyordu annem de o zaman aramıştı ve bize ceviz kabuğundan yapılmış bir büyünün olduğunu söylediler bize para karşılığında birkaç muska bir de
Kur'an-ı Kerim'den meali ve ayetler diye bir dua kitabü vardı gizli ilimler hazinesi kitabının bir kopyası gibiydi hocanın ismini hatırlamıyorum neyse sonra bize büyü yapan kişinin ilk harfini attılar isim yazmak yasak herhalde dolandırıcılar mıydı anlamadım ve küçükken de hep annem beni hocalara götürürdü hep muska yazarlardı acaba muskalardan musallat kapılıyor mu
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tamamdır hocam teşekkür ederim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim hocam bu forumda bildiğiniz hoca var mı derdime bakabilecek