Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Hocam hz hızır peygamber mi ? peygamberlere verilmeyen mucizeler ona verilmiş Hz zulkarneyn as peygambermi?
bazi alimler her ikisine de peygamber demişler bende onlar gibi düşünuyorum,
seyh nazim Kıbrısi prens charles icin sünnetli doğdu adı hüseyin charles demisti
ayrica
kadin müritlerine papa nın elini öptürmüstu
yani evliya da olsa yanilma hata yapma günah işleme yetkileri var...
|
Bazen zahirde görünenler gibi olmuyor bir kaç birşey paylaşacagım hocam sakın haddimi aşmış gibi anlaşılmak istemem ilminize ve bilginize saygı ve hürmet duyarak bir kaç söz paylaşmak istiyorum Şeyh nazım hz hakkında Şeyh nazım kıbrısinin yanına gelen papa türkiyeye gelmeyi bile kabul etmeyip şeyhin görüşme talebini kabul edip bizzat şeyhle görüşmüştür ve videosu da mevcuttur şeyh nazım papanın yanına gittiginde 2rekat namaz kılıp kulagına LA İLAHE İLLALLAH diye kulagına egilip seslenmiştir bu papa Papa 16. Benediktus tarihte istifa eden tek papadır kendisi müslüman oldugu söylentileri var dogrudur degildir bilemem kadınlara el öptürme konusundada Benim elim yansın onlar kurtulsun diye bir sözü var ve yanına gelen her kadına kapanmayı örtünmeyi nasihatte bulunmuştur bazı olayları kendimize göre dogrudur yanlıştır diye yorumluyoruz aynı lakin işin görünendeki gibi olmayabilir o yüzden ben kim olursa olsun ön yargıda bulunmuyorum yorum bile yapmıyorum Çünkü Allahın sevdigi bir kuldur gerçekten alimidir evliyasıdır Bu sefer onlar hakkında konuşmak büyük mesuliyet ister hayırlı akşamlar dilerim