Alıntı:
MektepTalebesi Nickli Üyeden Alıntı
"Kuantum dolaniklik superpozisyonda iki elektron (başka parcacikta olabilir) birini evrenin bir ucuna diğerini diğer ucuna götürüp birinde işlem yaptığımızda diğeri bundan etkileniyor farkına varıyor bu imkansız aralarındaki bilgi alışverişi anlık oluyor"
Şu ana kadar yanlış anlamadıysam şunu anlatıyorsun: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
" Bu sadece bir bilgisayar programında olabilir evren gerçek değil biz bir programın içindeyiz."
Sen deneyi anlattıktan sonra deneyle ilgili kendi yorumunu sanki deneyin sonucu senin dediğine çıkıyormuş gibi aktarmışsın. İlk tırnakla alıntı yaptığım yere kadar deneyi anlatıyordun. İkinci tırnakla alıntı yaptığım yerde bilimsel bir kaynak olmadan yorum katarak "Bu sadece bir bilgisayar programında olabilir evren gerçek değil biz bir programın içindeyiz." dedin. Ben de diyorum ki yüce Allah(c.c) öyle yarattığı için öyle. Biz gerçeğiz.
|
Hayır sevgili kardeşim benim söylediğimin aynını elon musk da söylüyor zaten bu söylem bana ait değil bu olay ancak bir bilgisayar simülasyonunda olabilir
İşte anlatmak istediğim şey bu Allah bu evreni bir simülasyon olarak yarattı sinav simülasyonu gercek öbür taraf
Bak kuranda kuantum dolaniklik geçiyor ama elin gavuru buluyor işte
Mü'minlerin gönüllerini ısındırıp birbirine bağlayan da O'dur. Öyle ki Rasûlüm, eğer sen yeryüzünde bulunan her şeyi bu maksatla harcasaydın yine de onların gönüllerini birleştiremezdin. Fakat Allah onları kardeş yaparak birbiriyle kaynaştırdı
İşte bu ayet kuantum dolanikligi anlatıyor