Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Bende zikir çektiğim zamanlar öyleydi.
İşin enteresan kısmı zikir çektiğim için gece geç yatıyordum ama namaz vakti kendi kendime uyandığımda hiç bir yorgunluk ve uyku hissetmiyordum.
Anlaşılan hocamında dediği gibi melekler sabah ezanına kaldırmış seni. Melek tabiri kullandım genelde meleklerin yaptığına inanıldığı için yoksa her şey olabilir.
Ben kalkamamıştım çok şey yaşadım zorladılar ,kızdılar, hiç farkettirmeden hissettirmeden uyandırdılar ama benim nefsim ağır geldi hiç birinde kalkamadım. Yaşadığım tüm güzel haller elimden alındı ve yerini musallat doldurdu.
Sen kalk kıl namazını ve uyandırıldığın için Allaha hamd et ,et’ki devamı gelsin.
|
Allah razı olsun. Dün gece evvelki gibi 3 civari uyandim baya uykuyluydum direk saate baktim 3:30'a geliyor o an nasil oldu bilmiyorum duami edip geri uyumuşum ama bilincim bile yerinde değil nasil olduysa o duayi yapip direk uykuya daldim en büyük mucizede ne oldu? bu sabah ettiğim dua kabul oldu o an aklimda duam yoktu öğlen saatinde aklima geldi anladimki gece ettiğim dua kabul olmuş o duamda uzun süredir sürekli ettiğim bir duaydı bu günlere nasipmiş bundada bir hayır varmiş. emin olun sanki o uyandığımda duayi ben değilde beni başkası konuşturmuş gibiydi.