Biz Kimiz
Biz dört kişilik bir aileyiz:
Annem, Babam, Kedimiz ve Ben(1994 doğumluyum)
Memleket köklerimiz:
• Babam: Malatya / Doğanşehir
• Annem: Kastamonu / Tosya ve Çorum / İskilip – Sarıkavak Köyü
Biz ailecek hem sağlık sorunları hem de maddi zorluklarla mücadele
ediyoruz. Dualarınızı istiyoruz. Dualarınızla hastalıklarımızın şifa bulmasını, bedenimizin ve ruhumuzun güçlenmesini, sıkıntılarımızın hafiflemesini, hayatımıza huzur, bereket ve güven gelmesini istiyoruz.
Dualarınız ve manevi desteğiniz bize yol göstersin, yolumuzu aydınlatsın, bize güç ve umut versin.
İkamet Adresimiz / Güncel Oturduğumuz Evimize / Manevi Temizlik
Şu anda yaşadığımız ev ve çevremiz için ve dua ve destek rica ediyoruz:
Bu evde huzur, bereket, sağlık ve güven olsun; bizler de bedensel ve ruhsal olarak iyileşebilelim, şifa bulalım. Evimiz manevi temizlik ve ferahlıkla dolsun. Üzerimizdeki tüm düğümler çözülsün, bağlarımız açılsın, kötü işlemler ve olumsuzluklar bozulup kaldırılsın. Kötü varlıklar yaşam alanımızı terk etsin, gitsin; geride kötü hiçbir şey bırakmasınlar.
Yaşadığımız yerin arınması, gönüllerimizin sakinleşmesi ve ailecek huzurlu bir hayat sürebilmemiz için içtenlikle dua istiyoruz ve desteklerinizi gönülden rica ediyoruz. Minnetle teşekkür ederiz.
Ben ve Ailem
Spor yapmayı ve aktif, enerjik bir yaşam sürmeyi çok istiyoruz; ama nereden başlayacağımızı bilmiyoruz, hangi sporu yapacağımızı bilmiyoruz, enerjiyi artıracak vücut sağlığını destekleyecek hangi doğru ilacı veya takviyeyi kullanacağımızı ve hangi besinlerle beslenmemiz gerektiğini bilmiyoruz.
Sağlıklı ve enerjik yaşam tarzını öğrenip uygulayabilmeyi gönülden istiyoruz. Spor sayesinde hem bedensel hem zihinsel olarak daha dinç, odaklı ve huzurlu olabilmeyi; kas, dayanıklılık ve esnekliğimizi güçlendirebilmeyi istiyoruz.
Aynı zamanda motivasyon ve disiplin bulmak, düzenli olarak sporu sürdürebilmek, kendimize uygun bir egzersiz programı veya plan ile sakatlanmadan ilerleyebilmek istiyoruz.
Ömrümüz bitene kadar hiç bırakmadan spor yapmak ve sağlıklı yaşamak istiyoruz.
Bedenimiz gençleşsin, yenilensin, şifa bulsun.
Bedenimizin her hücresine sağlık, güç ve enerji akmasını istiyoruz.
Kaslarımızın, kemiklerimizin ve bedenimizin güçlenmesini istiyoruz.
Hormonlarımızın doğal dengeye kavuşmasını istiyoruz.
Testesteron seviyemin normalden yüksek sağlıklı ve güçlü bir seviyede olmasını gönülden istiyorum.
Cinsel isteksizliğimin ve hissizliğimin tamamen ortadan kalkmasını istiyorum, cinselliğimdeki doğallığın ve hislerimin yeniden canlanmasını istiyorum.
Tüm hormonlarımın uyum içinde çalışmasını, erkekliğimin ve sağlığımın dengede olmasını istiyorum.
Yorgunluğun, halsizliğin ve güçsüzlüğün benden uzaklaşmasını; canlı, enerjik, sağlıklı ve güçlü hissetmeyi gönülden istiyorum.
Bu konuda bize doğru yönlendirme, rehberlik ve manevi destek vermenizi içtenlikle istiyoruz. Dualarınızı istiyoruz.
Hollanda
Ben iyileşmek ve yola çıkmak istiyorum; Hollanda’ya gitmeyi gönülden istiyorum.
15 yıldır bu hayali kurdum, birçok yöntem denedim ama imkansızlıklardan ve en önemlisi hastalıktan dolayı gidemiyorum. Her an, her saniye gitmek için düşünüyorum, plan yapıyorum ve uygulamaya çalışıyorum; fakat hastalıktan dolayı gücüm yetmiyor ve harekete geçemiyorum.
Artık geri kalan ömrümü Hollanda’da yaşayabilmeyi çok istiyorum. Hollanda’da Hollandalı bir kız ile evlenmek, evlatlarımın refah, huzur ve güven içinde büyümesini sağlamak istiyorum. Evlatlarımın sadece Hollanda’da doğmasını, orada yaşamasını ve orada ölmesini istiyorum, dünyanın başka yerlerinde acı çekmelerini istemiyorum.
Bu yolda bize destek olabilecek kişilerle tanışmayı istiyoruz, onların hem manevi hem de maddi yardımlarını görmeyi istiyoruz, eğer imkanlar sağlanırsa ailemin de benimle birlikte Hollanda’ya gelebilmesi için gerekli fırsatların, izinlerin ve desteğin açılmasını istiyoruz.
Dualarınızı ve iyi dileklerinizi bizden esirgememenizi gönülden istiyoruz. Yolumuzu aydınlatmanızı istiyoruz.
Hem benim hem ailemin sağlık, güç, maddi ve manevi imkanlarımızın artmasını tüm kalbimizle istiyoruz.
Dua istiyoruz.
Bereket ve Para Kazancı
Hayatımızda her türlü kazancın ve bereketin açılmasını istiyoruz. Hangi yoldan, hangi şekilde olursa olsun bize maddi ve manevi kazanç kapılarının açılmasını istiyoruz, kapıyı açacak kişiler, fırsatlar ve yollar ile buluşmamızı gönülden istiyoruz.
Durumumuz çok zor, ihtiyacımız çok yüksek. Dualarınızın ve iyi niyetlerinizin bizim yanımızda olmasını gönülden istiyoruz.Bu zor süreçte ihtiyacımızın karşılanması ve yolumuzun ve kapılarımızın açılması için desteğinizi istiyoruz .
Manevi alemden bize maddi yönden hayatımızı kökünden değiştirecek türden çok yüksek rakamlı dünyalık kazanç gelmesini istiyoruz.
Bize sunacağınız yardımlar, hayatımızın yeniden şekillenmesine ve kazanç yollarımızın açılmasına yardımcı olacak bir rehber olacaktır.
Ailemizin Sağlığı ve Hastalıklarımızın Şifası
Mevcut sağlık sorunlarımızın şifa bulmasını gönülden istiyoruz. Bu süreçte ruhsal ve bedensel hastalıklarımızın iyileşmesi, güç ve huzur kazanabilmemiz için dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var.
Ailemizin ruhsal rahatsızlıklarının tamamen kökten iyileşmesini istiyoruz, kalplerimizdeki ve aklımızdaki bütün sıkıntıların ve hastalıkların çözülmesini istiyoruz. İçimizdeki huzursuzlukların, korkuların ve karanlıkların kalkmasını istiyoruz, yerini iç huzura, umut dolu bir yaşama ve güçlü bir dayanma kapasitesine bırakmasını gönülden istiyoruz. Zihnimiz berrak, kalplerimiz hafif, ruhlarımız özgür olsun.
Zekâmızın gelişmesini, Aklımızın çalışmasını, Farkındalığımızın artmasını, Beynimizin tam kapasiteyle sağlıklı çalışmasını istiyoruz, Olumlu düşüncelerin hayatımıza hâkim olmasını istiyoruz, Akıl ve ruh sağlığımızın korunmasını ve iyileşmesini içtenlikle istiyoruz.
Annem Nuran omur ilik kanseri ve ağır kaldırmaktan kaynaklanan sırt disklerindeki problemler nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarının şifa bulmasını gönülden istiyoruz. Bedensel rahatsızlıklarının azalmasını, güç ve dayanma kapasitesinin artmasını, ruhsal olarak da huzur ve moral bulmasını içtenlikle talep ediyoruz.
Dualarınızı gönülden rica ediyor, içtenlikle istiyoruz. Dualarınız yolumuzu aydınlatsın; sağlık, huzur, mutluluk ve bilinçli bir yaşam getirsin.
Sürekli ishal oluyorum şifa bulmasını istiyorum.
Nefes darlığımızın tamamen ortadan kalkmasını istiyoruz.
Başımızdan ayağımıza kadar olan tüm ağrıların, kemiklerimizdeki, etimizdeki, cildimizdeki sızıların kaybolmasını istiyoruz.
Elimin üzerindeki iki siğilin tamamen iyileşmesini istiyorum.
Uykusuzluk ve uyku düzensizliğimizin sona ermesini, gece kesintisiz uyuyabilmeyi istiyoruz.
Kalbimizdeki çarpıntıların, göğsümüzdeki baskının tamamen ortadan kalkmasını istiyoruz.
Mide sorunlarımızın şişkinliğin ve hazımsızlığın şifalanmasını istiyoruz.
Kaslarımızda hissettiğimiz yorgunluk ve güçsüzlüğün bitmesini istiyoruz.
Kulaklarımızdaki uğultu ve çınlamanın geçmesini istiyoruz.
Cildimizdeki kuruma, döküntü ve kaşıntıların tamamen iyileşmesini istiyoruz.
Konsantrasyon ve dikkat sorunlarımızın yok olmasını, zihnimizin berrak çalışmasını istiyoruz.
Ellerimizdeki ve vücudumuzdaki titreme ve uyuşmanın kaybolmasını istiyoruz.
Ruhsal olarak yaşadığımız kaygı, iç sıkıntısı ve huzursuzluğun şifa bulmasını istiyoruz.
İnsanların bizi dışlamamasını, bizi olduğumuz gibi kabul etmelerini istiyoruz.
Fakirliğimden ötürü insanların bana mesafeli davranmamasını, karşı cinsten gerçek ve samimi ilgi görmeyi istiyorum.
İnsanların yalnızca çıkar için değil, samimiyetle bizimle iletişim kurmasını istiyoruz.
Doğru sözlerimizin kabul görmesini, kalbimizin anlaşılıp değer bulmasını istiyoruz.
Mücadelelerimizin sonuç vermesini, işlerimizin düğümlenmeden kolaylıkla ilerlemesini istiyoruz.
Yarı uyku halinde olmaktan kurtulmak, tam anlamıyla uyanık, diri, enerjik, kanlı canlı hissetmek istiyoruz.
Gözümüzdeki perdelerin, göz kapaklarımızın üzerindeki ağırlığın kalkmasını, istiyoruz.
Market poşetini taşımak dahi ağır geliyor güçlenmek istiyoruz.
Halsizlik ve bitkinliğin bizden uzak olmasını, uyandığımızda dinç hissetmeyi istiyoruz.
Düzenli erken uyuyabilmek istiyoruz.
Başımızda olan baskının, sersemliğin ve dalgınlığın kaybolmasını istiyoruz.
Eklemlerimizdeki tutukluk ve kireçlenmenin bitmesini ve bunlarla ilgili gelen kötü hislerin bitmesini ve iyileşmesini istiyoruz.
Benim “ Mert “ bedenimdeki 2020 - 2025 seneleri aralığında hastane sonuçlarında çıkan hastalıklarım
Kan Tahlillerim Riskli Bulgular Listesi
1.Kreatin Kinaz (CK) yüksek
2. Alanin aminotransferaz (ALT) yüksek
3. Eritrosit Pozitif (idrar)
4. VLDL yüksek
5. Glukoz çok yüksek
6. RBC yüksek
7. Hemoglobin (idrar) eser pozitif
8. Eritrosit (idrar) yüksek
9. Folat düşük
10. Ferritin düşük
11. Serbest T4 düşük
12. Sedimentasyon yüksek
13. NEUT yüksek
14. WBC yüksek
15. Ürik asit yüksek
16. Aspartat aminotransferaz (AST) yüksek
17. Klorür düşük
18. APTT düşük
19. LDL Kolesterol ölçülemeyecek kadar trigliserid yüksek (riskli)
20. Trigliserid çok yüksek
21. HDL kolesterol düşük
22. TSH yüksek
23. EOS% yüksek
24. Testosteron düşük
25. Lityum düşük
26. LYM yüksek
27. LPCR yüksek
28. Vitamin D3 düşük
29. Klorür düşük
Radyolojik Raporlarım Riskli Bulgular Listesi
1. Lomber skolyoz – Belde sağa eğimli omurga.
2. Lomber lordoz düzleşmesi – Belin doğal eğriliğinin azalması.
3. Lomber disk protrüzyonları / disk taşmaları – L2-3, L3-4, L4-5 seviyelerinde tekal kese basısı yapan disk taşmaları.
4. Septum deviasyonu – Burun septumunun sola kayması.
5. Maksiller sinüste retansiyon kistleri – Sağ veya sol maksiller sinüs içinde.
6. Lateral ventriküler sistem asimetrisi – Beyin ventriküllerinde boyut farkı.
7. Nazofarenks lenfoid hipertrofi – Lenfoid dokuda büyüme.
8. Dorsal (torakal) skolyoz – Göğüs omurgasında yana eğrilik.
9. Servikal lordoz/aks düzleşmesi ve kifoz eğilimi – Boyun omurgasında eğrilik kaybı.
10. Servikal disk protrüzyonları / posterior bulging – C3-4, C4-5, C5-6 seviyelerinde.
11. Servikal disk dejenerasyonu / sinyal kaybı – Boyun disklerinde yıpranma.
12. Bilateral sakroiliak eklem aralıklarında daralma – Her iki sakroiliak eklemde.
13. Fokal sakroileit şüphesi / kemik iliği ödemi – Sağ sakroiliak eklemde.
14. Bilateral koksofemoral eklemde minimal sıvı artışı – Her iki kalça ekleminde.
15. Karaciğer yağlanması (grade 2) – Hepatik steatoz.
16. Sol maksiller sinüs hipoplazisi – Gelişmemiş sinüs.
17. Maksiller sinüste minimal mukozal kalınlaşma – Hafif sinüs iltihabı/alergi bulgusu.
18. Konka bülloza – Orta burun konkalarında hava dolu kemik genişlemesi.
19. Nazal spur formasyonu – Septum üzerinde kemiksi çıkıntı.
Enerjimizi Geri İstiyoruz
Özgür kalmak istiyoruz.
Sıkıntıların ailemizin üzerinden kalkmasını istiyoruz.
Soyağacımızdaki, Memleket Köklerimizdeki, Köyümüzdeki, tüm geçmiş ve yaşayan aile bireylerimizin affedilip bağışlanması ve üzerlerindeki düğümlerin bağların çözülmesi kötü işlemlerin kaldırılmasını istiyoruz.
Bir takım tarihi yerlerde ve konularda bizi bizden izinsiz bir yerlere bağlayanlardan ve bağlandığımız konulardan ve yerlerden çözülmek kurtulmak istiyoruz.
Özgürlük istiyoruz.
Zamana, insana, mekâna, anılara, sözlere, duyduklarımıza, gördüklerimize, hissettiklerimize, düşüncelerimize, seslere, dokulara, renklerimize, ışığımıza, gölgelerimize, geçmiş ilişkilerimize, bilinçaltımıza, travmalara, korkulara, endişelere, kaygılara, suçluluk duygularına, pişmanlıklara, yalnızlık ve terk edilmişlik hissine, geçmişin acılarına, öfkelerine, kırgınlıklarına, hayal kırıklıklarına, güvensizliklerine, haksızlıklarına, adaletsizliklerine, mağduriyetlerine, kayıplarına, eksikliklerine, yetersizliklerine, tüm duygulara, yaşadığımız tüm zorluklara, geçmişin izlerine, tüm maddi şeylere ve her yere dağılmış, farklı bağlarla tutulmuş ve bağlanmış olan enerjimizin arınarak, güçlenerek ve özgürleşerek bütünüyle yeniden bize dönmesini istiyoruz.
Minnetle teşekkür ediyoruz.
İletişim
Tarafımıza yönelteceğiniz dualarınız ve manevi destekleriniz bizim için son derece kıymetlidir.
Bu sebeple, günlük ve düzenli iletişim kurabilmek amacıyla aşağıda yer alan bilgilerimiz üzerinden tarafımızla irtibat kurulmasını rica ederiz:
* Elektronik posta aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
* WhatsApp üzerinden de irtibata geçilebilir. Bu kapsamda dilerseniz kendi iletişim numaranızı tarafımıza iletebilir, dilerseniz doğrudan bizim numaramız üzerinden temas sağlayabilirsiniz.
Admin’den iletişim bilgilerimizi rica edip alabilirsiniz.
Dua ve manevi destek vesilesiyle sürekli irtibat halinde olmayı gönülden arzu etmekteyiz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]