Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Ne çok iş yapıyorlarmış yaw 
|
hepsi iş olsa ne olacak.
İETT akbil 35 -tl bir yerden bir yere gitme günde 3 kere binsen gitmek için uzak yere geri dönüş 35x6:210 tl yeme içme bunları hesap etmiyoruz.Boş adam olsa ben kurşun döküyorum dese angutta

22 tl fiyat var adam 104 işlem gözüküyor yorumları ben görmüyorum yani okuyamıyorum. hadi ortalam 50 tl desen eder 5000 tl desen zaten sanal döküyormuş küllen yalan

zaten sanal dökme diye bşey olamaz 104 işte 5000 tl aldı. onuda 2-3-4- ayda yapsa bunun ev kirası yokmu yada mideye taşı bağlıyor sahabe zamanında yemeye birşey bulamayınca mideye taş bağlarlarmış.Resullullah SAV da bağlamış eski hikayelerde yazıyor.Millet bişeyler deniyorda.patinaj yapan araba hesabı yerinde sayıyor hatta 2 adımda geri gidiyor ama anlayan yok.
yaptığın iş seni kurtaracak ne iş olsa aylık giderin misal 30.000-TL diyelim yeme içme barınma yol ve diğerleri işte nato mermer kafada olan gider 22.000-TL de çalışırsa her ay 8.000-TL borç yapar.En sonuda 1 sene sonuda 100.000-TL borçlu olur.Sonra kredi kartı patlar maaşa haciz falan filan.İşte demek istediğim herkes hesabı kitabı iyi yapmalı kurtarmıyorsa başka işe bakacan bu kadar basit.