Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Bismillâhirrahmânirrahım Allâhümme salli ve sellim alâ aynir rahmetir rabbâniyyeti vel yâkutetil mütehakkıkatil hâitati bi merkezil fühûmi vel meânî ve nûril ekvânil mütekevvinetil âdemiyyi sâhıbil hakkır rabbâniyyil berkıl estaı bi müznil eryâhıl mâlieti li külli mütearridın minel bühûri vel evânî ve nûrikel lâmiıllezî mele’te bihî kevnekel hâitı bi emkinetil mekânî Allâhümme salli ve sellim alâ aynil hakkılletî tetecellâ minhâ urûşül hakâikı aynil meârifil akvemi sırâtıket tâmmil eskam Allâhümme salli ve sellim alâ tal’atil hakkı bil hakkıl kenzil a’zami ifâdatike minke ileyke ihâtatin nûril mutalsemi sallallâhü aleyhi ve alâ âlihî ve salâten tüarrifünâ bihâ iyyâh
1 kez okuyup yattım gördüğüm rüyanın okuduğum salavatla belki bir ilişkisi yoktur öyle eklemek istedim
Rüyamda bir sıranın ileri geri gittiğini gördüm ve arkadaşıma bak görüyor musun ne yapıyor o dedim arkadaşım bana bakarak anlamsız bir şekilde gülümsedi rüyamda mekan bir anda değişti kendimi evde buldum küçük kardeşim tek evdeydi onu evde aradım en sonda buldum yüzünde bir siyahlık vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam kardeşim gibi hissetmedim onu sonra ben başka bir odaya gittim o benle gelmedi başka bir odaya ilerledi ben oldugum odada banyoyun ışıkları açıp kapandığını gördüm sanırım rüya burda bitti devamı varsa da hatırlamıyorum
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Pek bir anlam yok biraz bilinç altı birazda şeytani rüya. 3 defa soluna tükür sonra hayatına devam et pek kafaya takma.