Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten o kişi bizi anınca mı rüyamıza giriyor? 😮 Her zaman öyle değildir. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Arada birilerini görürüm de böyle sabaha kadar her uyanıp uyumamda olmamıştı.
Hayırdır inşallah.
Abi ne çok alacağın varmış öyle. Öbür taraf kötü tabii
Son lafı babamdan çok duydum eskiden 
|
Tecrübeme göre bendekiler işte eski borçlular hepsini görmesemde bazısını senede en az 1-2 kere rüyama giriyorlar.2013 yılında birisi ağladı zırladı zor durumdayım dedi senet sepet yok arakadaşımız dedik 2,000-usd elden borç verdik sözde 6 ay sonra verecekti.Dansözleri geçti kıvırmada

Sonuç ev teli vardı 4 sene evvel aradım beni arasın dedi bu beni aradı dedim ya bir borç vardı.derken 6 ay daha kayış attı verdiği cebi 6 ay sonra aradım.Telefona başkası çıktı.Ya burda necati diye biri yok.eee ben hattı daha yeni aldım dedi.Bende sen genede necati ye selam söyle dedim o anlar dedim kapadım

Onuda Allaha güzelce havale ettik.İşte eski alacakların çoğu ya mal ya para verdin sonrası havayı aldık.

Bu saaten sonra yolda biri ölüyorum dese işte zırnık vermem:Bu ibnelerin yüzünden gerçekten muhtaç olan varsada bilmiyorsun yardım etmek gelmiyor içimden desem yeridir.
Herkesden uzak yaşamak en iyisi.