Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Tecrübeme göre bendekiler işte eski borçlular hepsini görmesemde bazısını senede en az 1-2 kere rüyama giriyorlar.2013 yılında birisi ağladı zırladı zor durumdayım dedi senet sepet yok arakadaşımız dedik 2,000-usd elden borç verdik sözde 6 ay sonra verecekti.Dansözleri geçti kıvırmada 
Sonuç ev teli vardı 4 sene evvel aradım beni arasın dedi bu beni aradı dedim ya bir borç vardı.derken 6 ay daha kayış attı verdiği cebi 6 ay sonra aradım.Telefona başkası çıktı.Ya burda necati diye biri yok.eee ben hattı daha yeni aldım dedi.Bende sen genede necati ye selam söyle dedim o anlar dedim kapadım 
Onuda Allaha güzelce havale ettik.İşte eski alacakların çoğu ya mal ya para verdin sonrası havayı aldık. 
Bu saaten sonra yolda biri ölüyorum dese işte zırnık vermem:Bu ibnelerin yüzünden gerçekten muhtaç olan varsada bilmiyorsun yardım etmek gelmiyor içimden desem yeridir.
Herkesden uzak yaşamak en iyisi. 
|
Zaten o kadar eski bir borcu alsan da şimdi değeri kalmamıştır. Tabii altın veya döviz ise başka