Musallat durumum ile ilgili yaşadıklarımı ve yaşayacağım durumlar
Şuan musallatlı birisi olarak, yaşadıklarımı ve yaşayacağım durumları, halleri vs, bu konu çatısı altında sık sık farkındalık olması açısın paylaşacağım.
Doğru bildiğim yanlışlar:
1-koruma yapıp yatıyorum gece yine uyandırıyor sataşıyor, rahatsız ediyor.
2-Azap ayetleri okuyorum vücudum aşırı ısınıyor hareketleniyor ve seğiriyor. Okumaya devam ettikçe vücud eziyet çekiyor ama yılmadan devam edersen vücud rahatlıyor. Ama senmisin bana bunu yapan gibisinden gece daha çok rahatsız ediyor.
Bu 2 doğru bildiğim yanlışları sağolsun sitedeki değerli hocalarımın uyarmasıyla öğrendim.
Peki musallatlı birisi olarak artık günümü nasıl geçiriyorum;
Abdestsiz gezmemeye çalışıyorum. Namazları vaktinde kılmaya çalışıyorum, sadakalarımı arttırmaya çalışacam. Yatarken yüzüme gül suyu sürüp uyuyorum. Günlük defne çayı içiyorum. Muhakkak abdestli uyuyorum. Gece uyandırılınca hemen gidip abdest alıyorum hafif sesli ezan okuyorum 1 Fatiha 1 felak 1 nas okuyorum döngü şeklinde voltaj düşerse tekrar uyuyorum.
Bir kaç gündür bu şekilde günlük yaşıyorum, böyle biraz daha az sataşma rahatsız edilme oluyor.
Yaşayacağım farklı durumlarıda bu konu altında paylaşacağım inşallah.
Değerli hocalarımdan şunuda yapma veya şunuda yap dedikleri olursa, çok daha iyi olur.
|