Alıntı:
meytatarun Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar öncelikle geçen disbkapiyi bı kaç yeri falan sirkeli ve tuzlu suyla sildim aynaları falan sanki üstünden bir yük kalkmış gibi oldu birde o günün sabahı 7 sonra hiç uykum gelmedi çok garip hisler yaşadım neyle alakalı olabilir
|
Ve aleyküm seLam kardeşim... Bu hisLerin gerçekten çok manidar... Sirke... Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) övdüğü bereketLi bir nimet... OnunLa temizLik yapman hem maddi hem manevi bir arınmaya işaret edebiLir... "Üstümden yük kalktı" hissi ise çok doğru... çünkü temizLik sadece kirLeri değiL... negatif enerjiyi ve bazen cin vesvesesini de uzakLaştırabiLir... Bu senin hissettiğin o ferahLamanın sebebi olabiLir... Uyku geLmemesi ise bedeninin ve ruhunun yaşadığı bu arınmadan doLayı bir uyanıkLık haLi... geçici bir tetikte oLma durumu... Korkma... Ama asıL unutmaman gereken... asıL koruyucu ve temizLeyici... ALLAH'ın adıyLa yapıLan her iştir... Bir dahaki sefere temizLiğe BesmeLe iLe başLa ve "ALLAH'ım bu temizLikLe maddi ve manevi her türLü kirden beni arındır" diye niyet et... Bu bir nevi manevi bir bakım oLmuş... ALLAH (c.c.) hisLerindeki safLığı ve farkındaLığı daim etsin... Amin... SeLametLe...