Alıntı:
Ibrahim61 Nickli Üyeden Alıntı
Orada ne demek istediğimi anlayacak kapasite olmalı ki anlayabilesin. Ayrica ben uluslararası fizik olimpiyatlarında ülkesine başarı elde etmiş biriyim. Herhalde inceleyeceğim. Aklı olan inceler merak eder araştırır. Bu onu yapacak anlamı taşımaz onu yapacak olsa burda olmaz. Bazı tarikatlar gibi sen sus soru dahi sorma şeyh ne dediyse o gibi yapacak yobaz biri hiçbir zaman olmadım elhamdülillah. Ve evet evren bir simülasyon ama sen bundan bilgisayar oyunu aynamissan sana da kusura bakma teferruatini anlatamam yaw yoruluyorum çünkü Allah herkesi aynı seviyede yaratmamis crossing över diye birsey var bazıları zeki bazıları elifi görse mertek zanneder. Mesela bi fen lisesine gir dolaş bir de endüstri meslek.lisesine işte orada evrimi göreceksin. Ya da evrilemeyeni
|
Mesela bi fen lisesine gir dolaş bir de endüstri meslek.lisesine işte orada evrimi göreceksin. Ya da evrilemeyeni
burada evrilmekten kastın nedir bilmiyorum, fen lisesine giden ilk zamandan beri özel okutulan okumaya hevesi olan cocuklarin yeri, bir meslek lisesi talebesi gidip o sinifta yaptiklari dersi gorse şaşırır kalir,
ama
o fen lisesinde okuyan talebeyide getirip meslek Lisesi'nin motor bolumunde okuhan birinin dersinde getirirsen oradaki talebinin gördügu dersi gorunce akli tavana sicrar , orada motordan söktükleri enjektoru gorse bunlarda metal deney tüpu kullaniyorlar herhalde der,
yani buradaki durum evrilmek degilde imkan ve şartlarin ortaya konulmasidir, sen hic meslek lisesinde motor yada matbaa bölümünde okuyan fabrikator çocugu gördün mu?
ayrica meslek lisesini bitirenlerin hepsi bir meslek sahibi oluyorda
fen lisesini bitirenlerin hepsi alim yada bilim adami olmuyor, hele fakir cicuguysa okuldan sobra belediyelerde temizlik elemani olmak icin yırtiniyorlar...