Ofiste büyü bulmuş olabilirim
Selamın aleyküm havas okulu ailesi. Bilgili hocalarımızın, kardeşlerimizin yorum ve bilgisine ihtiyacım var.
Biz bir aile işi yapıyoruz ve sıklıkla bizimle uğraşılmasına maruz kalıyoruz allaha şükür dualarla ve rahmetli, bilgili bir hocamızın yardımlarıyla hepsini atlatmıştık. Ofiste saksı çiçekleri bakıyoruz. Geçtiğimiz şubat - nisan dönemi ayları arasında saksıların topraklarını ellerimizle değiştirmiştik ve temizlerdi. Şükür hanemizde ofisimizde ferahtı. Anlayamadığımız şekilde anne ve babamın arası mayıstan sonra açılmaya başladı ki babamın bütün hane halkı ile arası açılmaya başladı. Ters ve agresif davranışları vardı. Bu arada ofisimizi taşıdık ve bahçe katı bir yere geçtik çiçeklerimiz balkonda. Geçtiğimiz günlerde saksılardan bir tanesinin içerisinde gömülmüş büyük bir çengel iğne bulduk. Çengel iğneyi peçete ile tenime temas etmeden alıp ayetel kürsi yazılı bir kağıda koydum üzerine yine ayetel kürsi okuyarak sirke döktüm ve iğneyi açarak kağıdı katlayıp akarsudan attım. Fakat yine de siz bilgili insanlardan fikir ve yardım almak isterim. bu yeterli midir ? yapmamız gereken başka bir şey var mıdır ? (Not: Sihir , büyü gibi işlerin varlığı ve başımıza gelmesinden ötürü bu tarz şeyleri araştırıp ve ilgili olmam sebebiyle daha öncesinde çengel iğne büyüsü gibi bir büyü türünün olduğunu görmüştüm.)
|