Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
kendi deneyimlerimde ayetel kursi ile cinlerin cani yaniyor ve o anda hastaya cok aci veriyor ve bedeni terketmek zorunda kaliyor öyle kül ile karsilasmadim
zaten onlar enerji boyutu dur damarlarda gezerler bazen sirtta ur gibi topak olustururlar bazen midede kücük top gibi gezerler cisime (madde) ye dönüsme olasiligi zor
yalniz iki kiside gördügüm elinden cikan lar oldu 3 adet (nokta dan az büyük) kurumus kan pihtisi gördüm (yani anlik olustu)
yani ayetel kursi onlarin canini müthis yakiyor aci veriyor oda hastaya yansiyor
diger yakma ayetleride ayni aciyi veriyor
birde kisiden kisiye degisir siradan bir insan okursa etki etmez ama ehil kisi okumaya basladigi anda aci cekmeye baslar ve bazende okutmamaya calisir
(duayi unutturur dilini dolandirir) ve zaten onlar karsisindaki kisinin gücünü biliyor ve görüyor önce blöf yaparlar cikmam gitmem ben bu kisiyi öldürecegim sen bana bisey yapamazsin gibi üstünlük kurmaya calisir
zaten korkan tirsan kisi musallat alamaz
bedende saklananlarida unutmamak gerek haberciniz varsa bedene yollar duba (bedende) kalan varmi yada yapilan büyü bozulmusmu tüm bilgileri alirsiniz
|
Cocugunun sırtında öyle topak var. Acaba sebebi bu mu diye düşündüm şimdi