Alıntı:
Miza273 Nickli Üyeden Alıntı
Açıklamanız için teşekkür ederim. “Musallat” tanımını anlıyorum fakat bu durumda bazı noktalar kafama takılıyor. Eğer gerçekten tek bir varlık söz konusu olsaydı, hislerim de tek bir noktada veya ardışık şekilde hissedilmesi gerekmez miydi? Benim deneyimimde dokunma ve hareket hissi aynı anda bedenimin farklı bölgelerinde gerçekleşiyor. Bu da bana ya birden fazla enerji/varlığın etkileşimi olduğunu ya da daha karmaşık bir frekans düzeyinde bir bağlantı yaşandığını düşündürüyor. Ayrıca, eğer musallat olunan kişi hiçbir şekilde iletişim kuramıyorsa, bazı insanların farkındalık veya enerji çalışmalarıyla bu etkileri azaltabilmesi, hatta zamanla dengeye getirebilmesi nasıl açıklanıyor?
Benim niyetim davet değil,sadece bu etkileşimi daha bilinçli bir düzeyde anlamak. Belki de “musallat” olarak tanımlanan şey, frekans uyumsuzluğu ya da enerjisel rezonans farkı olabilir. Bu durumda ilim erbabının yaptığı çalışma da, doğrudan varlıkla değil, bu frekans uyumsuzluğunu dengelemekle mi ilgili? Bunu biraz açabilir misin? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
onu buradan tekrardan anlatmak sitedeki bilgilerin çogunu tekrardan yazmak demektir tavsiyem sitede bunlarla ilgili yüzlerce konu var, sadece sunu soyliyeyim vucudz giten 1cden fazla varlık olsaydi şimdi burada bunlari yaziyor degil yatalak olurdun