Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Cevabı kalbinde hakikat kalbinde saflik ruhundaysa sen nerdesin bir düşün bir düşünelim
Bu sözlerin nefstenmidir yoksa kalpten yoksa ruhunda mıdır belkide kısasa istersin bu konu hakkında iyi bir insanım diyor sun evet olabilir sin biz seni bilmiyoruz tanımıyoruz geçmişini de bilmiyoruz konya diyince ilk akla gelen Mevlana Celaleddin Rumi akla gelir ama perde arkasında şişeler döner sende varmiydi olduysa Tevbe ister İslam'ın istemediği bir yolu gittin Tevbe ister helal olmayan bir arkadaşligin mi oldu birseylermi geçti geçmişte aranda Tevbe ister
Kalp hakikat ister sevgi ister Rabbini ister ruh yarataniyla bir olmak ister sen Allah de hakikat elbet sana isteğini veri geç olur güç olur ama verir
Bak ne demişsin ya cabbar Celle celaluhu
Ben de sana
Ya hakkul kahhar ya hakkul settar derim abim kalbini dinle haka yürü hak sana yol gösterecektir abim🙂
|
Sıkıntı yok hocam varsın hocalarımız da sırt çevirsin, benim arınmayla uzaklaştırmayla uğraşma isteğim yok, ilmine güvenen birinden elinden gelenin en iyisini istiyorum, bana nasıl olacak o deniyor, o ilme ben sahip değilim yeterki musallat zarar görsün benim isteğim bu.