Alıntı:
liva Nickli Üyeden Alıntı
Okb halk diliyle vesvese artık hastalık boyutuna ulaşmış ilaçlar yeterli gelmemeye başlamış kişinin bu hastalığa karşı okuyabileceği kişinin kendi imkanlarıyla yapabileceği denenmiş tecrübe edilmiş terkipleri neler. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Bu vesvese artık hastalık boyutuna ulaştı ilaçlar max. dozda kullanmama rağmen etkisi kısıtlı. Kitaplardan alıntı olarak eksik, uyduruk, yanlış bilgileri atmazsanız sevinirim özellikle eksik uygulamalar. Tecrübe ettiğiniz veya etkisi Allah'ın izniyle kesin olan mücerrep uygulamaları paylaşırsanız çok sevinirim. Kitaplardan eksik, uyduruk bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum belki yüzün üstünde havas kitabı okudum işe yarayan uygulamalar bir elin parmağını geçmez. Vefkler yanlış, eksik, sıralamaları bile yok yazmanın öncelik yerleri vb. dualar şifreli bilerek yanlış, eksik şifreli günü saati vb. yok. Uyduruktan bilgilerle oluşturulmuş tamamen ticari amaçlar için hazırlanmış kitaplardan ibaret hani ben havascıyım diyen çoğu kişi kitaplardan öğrendiği kıytırık hatta insanı dinden çıkaracak kebair günah işletecek ve üstüne üstlük hem dünyasını hem ahiretini karartacak bilgileri satıyor.
|
benden de çok vardı okb hatta askerde baya sıkıntı çektim hastalık hastalığı da vardı bende takıntı olarak ailem de bıkmıştı her gün teheccüt namazı kılıp 100- La havle ve la kuvvete illa billah,
100 de La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim
çektim çok faydasını gördüm hiç bir şey umurumda olmuyordu ne takıntı kalmıştı ne hastalık gayet güzel bir hayatım olmuştu sonra dinden uzaklaşınca vesveseler yeniden başladı o ayrı konu da tavsiye ederim inanarak yap sayıyı arttır 100 de kalma ben tecrübe ettim faydası oldu itikat inanç meselesi sende inanarak yap 5 vakit namazı eksik etme sakın sonra niye faydası olmadı diye düşünür durursun