Alıntı:
liva Nickli Üyeden Alıntı
Okb halk diliyle vesvese artık hastalık boyutuna ulaşmış ilaçlar yeterli gelmemeye başlamış kişinin bu hastalığa karşı okuyabileceği kişinin kendi imkanlarıyla yapabileceği denenmiş tecrübe edilmiş terkipleri neler. Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Bu vesvese artık hastalık boyutuna ulaştı ilaçlar max. dozda kullanmama rağmen etkisi kısıtlı. Kitaplardan alıntı olarak eksik, uyduruk, yanlış bilgileri atmazsanız sevinirim özellikle eksik uygulamalar. Tecrübe ettiğiniz veya etkisi Allah'ın izniyle kesin olan mücerrep uygulamaları paylaşırsanız çok sevinirim. Kitaplardan eksik, uyduruk bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum belki yüzün üstünde havas kitabı okudum işe yarayan uygulamalar bir elin parmağını geçmez. Vefkler yanlış, eksik, sıralamaları bile yok yazmanın öncelik yerleri vb. dualar şifreli bilerek yanlış, eksik şifreli günü saati vb. yok. Uyduruktan bilgilerle oluşturulmuş tamamen ticari amaçlar için hazırlanmış kitaplardan ibaret hani ben havascıyım diyen çoğu kişi kitaplardan öğrendiği kıytırık hatta insanı dinden çıkaracak kebair günah işletecek ve üstüne üstlük hem dünyasını hem ahiretini karartacak bilgileri satıyor.
|
Al adestini kıl önce Allah rızası için kilabildigin kadar namaz kaç rekat olursa nasipten ötesi olmaz koy elini kalbine Allah de diyebilcegin kadar ihlas nas Felak Kevser inşrah Ayetel Kürsi Fatiha oku ruhuna ve kalbine isleye isleye oku tecrubemdir ve hiç kimseyi yolda birakmamistir rabbim sen Allah de gücünün yettiği kadar gücün tukenirde rabbim yetistim kulum der sanmaki hak bu halden habersiz