Alıntı:
Ferro Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizinle aynı görüşte değilim başıma tac edeceğim bir durum göremiyorum tabi ki de yapılanları inkar edecek değilim gözle görünüyor her şey ana hafızalardan silinmeyecek de çok şeyler var geçen haftalarda papaya gövde gösterisi yaptırmaları gibi burası Müslüman topraklar bu yüzden çok ağır geliyor bana düşününce
|
O konuda bende çok büyük hayal kırıklığındayım ama bu durum o ilahi programını düzenleyen şahsın suçu c.b. İle alakalı bir şey değil.
Benim hayal kırıklığım Papa’nın gelmesine değil o ilahi söyleyen kadınlara giydikleri kıyafetlere ve orada kendini düğünde sanan müzisyenden ötürüdür. Unutmamamız lazım olan bir konuya değinmek istiyorum burası artık islam toprakları değil laik devletin yönettiği laik sistem sadece halk Müslüman. İslam olsaydı zaten papa giremezdi izin verilmezdi.
Hem ayrıca bende devletimizin bu davranışını doğru buluyorum zira savaşın eşiğindeyiz.
Yahudiyle olacak olan savaşa hristiyanlar dahil olmasın diye arayı iyi tutmak istiyor belliki.