Obsidyen ve Kehribar ile temizlik ettim.
Üzerimdeki ağırlığı ve nefes daralmalarıni söndürüyor um nihayet. Baya düzeldim ve uyurken artık o derin kafamın bir türlü almadığı düşünceler söndü. Yorgunluk geldiği gibi, peşinden hemen tatlı uyku basıyor artık. Çok şükür elhamdülillah.
Evvel hiçte öyle değil idi:
Gün boyu nefesim daralır ve bir ağır işkence dolu acıyı taşır idim sanki. Uyumak için çok çok mücadele ederdim hep, öyle yastığa vur kafayı ve hemen uyu, diye birşey yok idi. Hep ağır yabancı tuhaf düşünceler basar idi kafamı. Uyumak haylin bu halde çok zor olur idi, saatlerimi alır idi, uykuya dalmak.
3 ay oldu, 2x 10 kg taş aldım.
Obsidyen ve Kehribar.
Ilkin, Obsidyeni çakralarıma dizdim 4-5 kez, ve suyunuda içtim.2x10litre üç dört günden her seferinde.
Kafamın arkasına yerleştirdim az bi hafifletti ve baya iyi olduydum zihnen. Çok şaşırdım çünkü tez tesirini gösterdi ve rahatlama oldu.
Sonuçta en çok bedeni(solarplexus) iyi rahatlattı, 1saat zarfında nefesteki daralmaları çözdü. Ama tesiri tez isede okadar da üst düzeyde kalıyor ne yazıkki.
Sonra:
Kehribarı çuvala koydum ve üzerine yattım, kafamın altına yastık ettim 4 saat zarfında baya çok düzelme oldu.(obsidyen üst düzeyde kalırken bu kehribar ise daha derinden omurga kemiklerinden başlayarak tüm ense ve kafatasının arka çukuruna işledi. Daha çok katkat fazla rahatlama oldu(obsidyen ile karşılaştıracak olsam, nerdeyse 10-20 kat daha işledi, çünkü o 4 saat içerisinde sürekli ensemde ki ve kafatasımın çukurunu düzeltti durdu bu kehribar.
Çok çok ve bitmeyen sürekli yorgunluk var idi buralarda. Şimdi o 4 saatten sonra tümüne çözüldü o bitkinlik beni terketti.
Şimdi kehribari karnıma göğüsüme bastım, öyle yatıyorum, birer saatten 4-5 gün oldu. Suyunuda içtim. 3x10litre. Üç dört günden, her seferinde.
En çok boğazıma yakın göğsümde, nefesim düzeldi. Soluklarım gayet iyi normal oldu düzeldi. Gerginlik var idi çok, hebsi düzeldi.
Sonuçta diyebilirim,
-obsidyen tez işliyor ,malesef tez tesirine son veriyor. Çünkü yanlız üst düzeyde kalıyor.
- kehribar yavaş işliyor ama tesiri 4saat süresinde devam ediyor ve omurga kemiklerine dek tesirini gösteriyor.
Önemli not: her iki taşın suyu içtim ayrı ayrı. Ve ertesi günü başlayarak, tüm bir iki hafta beni boğdu. Yorgun bitkin düştüm, uykuya dalmakta uykularımda çok ağır oldu. Kehribar çuvalını göğsüme basarak çözebildim anca bu daralmaları.
Kehribar:
Kehribar: Çuval yastık
Obsidyen: Çakralarıma ve kafa altına