Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım. Ben enfal 63. Ayette sevgi muhabbet dostluk görüyorum kalplerin birbirine yakınlaşması yani arada bir bağ oluşması olarak görüyorum.
Ben mealiyle ilgilenmem mealler öğüt almak içindir ben frekans alanıyla ilgileniyorum.
Ve evet felak suresinde düğümlere üfüren üfürükçünün şerrinden diyor.
Lakin büyü tek düğümlere üfürmek ile yapılmıyor biliyorsunuzki.
Ayrıca büyü ile ayrılmış iki eşi iki dostu iki yakını iki arkadaşı tekrar büyü ile birleştirmek caizdir.
Ateşle celb rüzgarla celb yedirerek celb içirilerek celb caiz oluyorda
İple yapılan ayet var diyemi haram oluyor anlayamadım ben burayı…
Sonuçta ikiside büyüdür.
Ben genelde bu saydığım niyetlerin tersi niyetler için düğüm açarım.
Büyüyle erkekliği bağlanan için düğüm açarım.
Buraki fark büyücü düğümler ben çözerim.
Yada bir kadın hamile kalmasın diye rahime cin yerleştirmek yada şöyle diyeyim gebeliği bağlamak. Buradada büyücü düğümler ben çözerim.
Arada büyü yoksa hiç bir şekilde kimsenin hayatına müdahale edilmez bilirim.
Bizim açığımız büyüdür. Nasılki cinler insana bulaşmak için açık arar bulduğu açık vesile ile insana bulaşır. Bizde yapılan büyüyü bir açık olarak vesile olarak görüp işe giriyoruz. Bu arada sürekli ben dediğime bakmayın giriyoruz yapıyoruz falan diyorum. Kibirden değil. Zaten sizin gibi birinin yanında yakınında olupta kendini bir halt sanıp kibirlenen biri varsa dünyadaki en büyük ahmaktır.
Sürçı lisanım olduysa affınıza sığınıyorum.
|
1----Ayrıca büyü ile ayrılmış iki eşi iki dostu iki yakını iki arkadaşı tekrar büyü ile birleştirmek caizdir.
2----Ateşle celb rüzgarla celb yedirerek celb içirilerek celb caiz oluyorda
İple yapılan ayet var diyemi haram oluyor anlayamadım ben burayı…
Sonuçta ikiside büyüdür
1----bunu kim söylüyor bunun ispati varmi? veya böyle bir sey söyleyen alim var mi?
bunu sen söylüyorsan büyük yanilgi ve hata icindesin, bu konularda. fetva vermek ne senin nede benim haddime değil, çünku 1 harfi yanlış soylemek imana galebe çalar
yine
2----numara celbin caiz oldugunu kim söyluyor, celbin varlik ile yapılanı haramdir, haram olmayani nikahı olanlar icin yapilan muhabbettir ki bu küs olan akrabalar icinde yapilabilir
ama baktigimda sen hem bir sey yapiyorsun hemde yaptığın hakkında fetva veriyorsun bu insani yanilgiya düşürür
ayrıca enfal 63 ün mealinden cok tefsirine bak ne diyor...
Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Şunu söylemeyi unutmuşum.
Bu işlemi çok yakınımsa sıkıntısı olan kişi çok sevdiğimse ancak o zaman yapıyorum. Genelde ben yapmam sıkıntısı olan söyüyor bende ona işlemi yaptırtıyorum. Yapacağı işin büyüye girdiğini bildiriyorum.
Kabul eden istiyor veriyorum ve izlemeye çekiliyorum ben gözetliyorum ,yapmıyorum.
|
es sebebi kel fail...