Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Ne vebali
Sen Neyin vebalinden bahsediyon.
Benim Vebalim ne olacak.
Sizlere yalvardım yardım edin dedim hepiniz sessizliğe büründünüz.
madem vebal bu kadar önemli bir şey beni neden bir başıma bıraktınız.
Size hepinize derdimi anlattım musallatım var dedim yaşadıklarımı anlattım hep alaya aldınız inanmadınız.
Ben gusulsüz geziyorum bilmiyorsunuz.
sen bana nasıl vebal mebal dersin.
Hayattım bok gibi. Her şey tersine gidiyor. Hayatımı istediğim şekile sokmam için büyü yapmamı istiyor. Büyü yap ailen şöyle olsun,
Şu sana kötülük yapıyor büyü yap hastalandır büyü yap işleri kapansın büyü yap herkes istediğini yapsın diyor. Beni büyüye sürüklüyor.
Bana vesveselerle büyüler öğretiyor.
Çok sevdiğim canımı vereceğim insanları benden uzaklaştırıyor. Ya bir gün doğduğumdan beri bir gün güzel rüya görmedim.
Hep sıçrayarak kalktım bazen yorganların altında sabaha kadar korkudan titredim.
Bir ablayla tanıştım öz ablam kadar sevdim.
Kadının rüyasına girip boğazına yapışmış ondan uzak duracaksın o benim diyormuş kadın böğüre böğüre uyanmış. O günden sonra o kadın bana bir daha yazmadı. İş hayatımda her şey ters gidiyor. Bana büyük yeminler ettiriyor.
Bunları görmüyorsunuzda bir kaç insanın cinleneceğini düşüğünüz içinmi bu kadar tantana. Ya ben 16 yaşlarımdayken geceleri vicudumdan çıkan kara eller görüyordum.
Bana alıç veren cinler var dedim size benimle oynuyorlar dedim. Evin içinde birbirini kovalayan sluetler görüyorum dedim. Yoldırım şimşek gibi kıvrım kıvrım ezil büzüş cinler yatağımın başında beni izliyorlar dedim. Hiç biriniz ilgilenmediniz
Durumun ağırlaştığını söyledim umursamadınız beni hiç biriniz.
Beni eş cinselliğe sürüklüyor bilmiyorsunuz bunları siz . Keşke beynimi söküp alsam keşke kalbimi çıkarsamda bunları söylemesem bunları yapmasam yaşamasam ama durum bu.
Eş cinsellerdende lgbt dende nefret ediyorum ama iradem dışında bir güç güç beni itiyor sürekli oraya.
Ben 18 yaşında daha yeni reşit olmuş biriyim.
Benim kendimle verdiğim mücadeleyi anlatsam hıfzınız almaz.
Hepinize yazıklar olsun.
Beni çekip çıkaramadını bu pislikten.
Musallat çok farklı bir hal almaya başladı artık onu görmüyorum hissetmiyorum ama çok yoğun çok ağır vesveseler veriyor devamlı. Hiç durmuyor. Artık bana zarar vermiyor sevdiklerime kuzenlerime kardeşlerime anne ve babama ailem olarak gördüğüm canımdan çok sevdiğim insanlara bulaşıyor sataşıyor.
Beni intihara sürüklemeye çalıştı başarılı olamadı. Hristiyan yapmak istedi dinden çıkarmak istedi vesveselerle. Ateşe taptırmak istedi. Benim bir zamanlar canımdan çok sevdiğim peygamberim artık kalbimde yok zerre sevgi kalmadı. Neden niye .
Beni bir bataklıktan öbür bataklığa sürükledi.
Sevdiğim herkesi elimden aldı. Beni yalnızlığa çekiyor. Bunları sana size ve sizlere hep söyledim ama hiç ilgilenmediniz umursamadınız.
Şimdi neyin vebalinden bahsediyorsunuz.
Ben sizin o çok korktuğunuz cehennemin içinde yaşıyorum. O cehennemde boy verdim ben .
Benim zaten cennete girme ihtimalim yok.
Vebal beni ilgilendirirmi. Umrumda bile olmaz.
Sizde gidin onlarla ilgilenmeye devam edin.
Sizin ilminiz ancak size fayda sağlıyor.
Hem ilim dediğin şey nedir bir kaç büyü bozmakmı ben size inanmıştım ama çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Artık ne size nede sizin ilminize inancım kalmadı.
Benim vebalimde sizin üzerinizedir.
Çırpınışlarımın hesabını rabbimde sizlerden sorsun. Ben zaten yanacağım ben artık hiç bir şeyle ilgilenmiyorum.
Şimdi söyle bana kimin vebali kimlerin boynuna
|
sözlerin hakkinda söylenecek çok şey varda ben 1 tanesini örnek vereyim,
Sizlere yalvardım yardım edin dedim hepiniz sessizliğe büründünüz.
madem vebal bu kadar önemli bir şey beni neden bir başıma bıraktınız.
sana kim yardim edecekti? buradaki insanlarin cok azi havas ilmine muttaliler, bilmeyen insanlar sana yardim edecekti?
bunada bir aciklik getirirsen iyi olur , çünkü bu söz herkesi töhmet altinda birakiyor..