Esselamu aleyküm verahmetullah.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam siz rüya tabirleriyle ilgileniyordunuz rica etsem bu rüyamıda tabir edebilirmisiniz?
İki gündür aynı rüyayı görüyorum.
Cumhurbaşkanımız ailesiyle birlikte güya bizim eve misafirliğe gelmiş oluyor.
Eşi çocukları falan var. Cumhurbaşkanımızın elini öpüyorum oda maşallah koca adam olmuş diyor. Ama sonrasında benimle pek ilgilenmiyor babamla sohbete dalıyor.
Hesapta ev bizim evimizmiş ama başka bir yerdi ve ben ortalığı temizlemeye çalışıyordum hesapta dağınıkmış falan çöpler varmış atmaya çalışıyorum ev çok kirli çok pisti.
Bu rüyayı iki gün önce gördüm.
Dün biraz yaptığım hatalardan dolayı pişman oldum rabbimle öyle biraz konuştum yani kendi kendime 😂 samimiyeti biraz fazla kaçırmışım bir an korktum delirdim falan sandım. Neyse yattım uyudum ve ikinci bir defa bu rüyayı gördüm. Bu sefer ev bizimmiş ve tertemiz her yer.
İlk rüya çok kasvetli ,çok karanlıktı her yer. ama ikinci gördüğüm öyle değildi herkes çok mutluydu. Yine cumhurbaşkanımızın elini öptüm ve yine başımı okşadı ve bu sefer beni övmeye başladı. Ben cumhurbaşkanımıza ikramlıklar falan götürüyorum sürekli , o da babama beni çok güzel yetiştirdiklerini çok çalıştığımı çalışkan olduğumu söylüyordu. Bende çok mutluydum.
İlk rüyada içim darlanıyordu hem etraf karanlıktı hemde misafirlerin önünden çöpler yayıntılar falan geçirmek zorunda kalıyordum ,
çöpe atmak için . rüya bile olsa beni çok hırpalar böyle şeyler.
Üstelik dünyadaki en sevdiğim varlığa cumhurbaşkanımıza karşı . İçim çok sıkılıyordu ama sonraki rüyada ise çok ferahlamıştım.
Yani sorduğum şey şu . Rabbimle aramda geçen şeyle bir bağlantısı olabilirmi?
Vede bu rüyamın manası nedir?
Uzun uzun anltırmısınız.