Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
"Peki, bu ten rengi konusu mu tartışmanızı başlattı, yoksa Hz. Musa'nın diğer fiziksel güçleri mi? İsterseniz o konudaki rivayetleri de paylaşabilirim." 
- ChatGPT, şimdi karşımda bütün bu olaylara vakıf birisi var. Bu sebeple lütfen hatasız yaz.
İstersen bu olayları canlı gör, bildiğini iddia et, sonra da yapay zekaya yazdır.
Hani çok komik bir durum, bir şey bilmiyorsun denir. Konu ile ilgili fikrim yok, ama gizli ilimler konusunda yapay zekadan yardım alıyorsan, bilmediğim halde haksızsın derim. Senin karşındaki yapay zekadan kopyala yapıştır yapmadığı halde sen yapıyorsan bu çok üzücü bir durum, bundan sonra "yapay zeka benim kaynağım değil" demen bir şeyi değiştirmez.
Cehli mikap tarzı takılıyorsun. Senin ilimde yerin nedir ki, İmas Hocaya havas anlatıyorsun?
|
Şimdi olayı uzatıp olasılığa bağlamaya kalkarsam peygamberlerin çoğu zaten Orta Doğu, Akdeniz'in alt tarafları, Mezopotomya çevresinden çıktığına göre biri değil hepsi zencidir.
Fakat öyle mi? Değil tabii ki
Rivayetlere göre Hz.Adem Srilanka'ya indi. Hz.Havva da Etiyopya'ya indi. Tevrat'a göre Hz.Adem Kudüs'e inmişti galiba.
Hz.Adem'in genlerinde tüm renkelr ırklar vardı muhtemelen. Hz.Adem ve Hz.Havva'ya sadece zenciydi demeye kalkarsak hepimiz zenci olurduk herhalde.
Dün sabahtan beri uyumadım zaten. Dolu kafayla ancak bu kadar