Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
1. Si tek taraflı olarak atıp tutma ile ilgili bir konu değil sadece benim laflarimi cımbızla ayiklayarak bana karşı bir uslupla kullanman bir kere zaten yanlış, yanlış üstüne birşeyler kurman dahada yanlış.
Güya vefalı uyesiniz derken yaptığın saygısızlık ve uydurma nedir ?
Konunun tamamını okumayıp sadece son mesajı okuyup gelip bana karşı yapay zekadan öğreniyor diye atifta bulunmanda gerçekten komik.
Bu forumda bende seni ilk defa gördüm aynı lafı başka yeni açılan hesaptanda kullanıldı ve gereken cevabı verdim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadımın "kuyruk acısı" teşhisi tam isabet olmuş; yazdığın savunma bile bu acının yarattığı hazımsızlığın dışavurumu olmuş. Yıllarını bu ilme vermiş bir üstadın karşısında, sağdan soldan toplama ve yapay zekadan aldığın bilgilerle ahkam kesmeye çalışıp foyan ortaya çıkınca bu kadar hırçınlaşman aslında çok insani bir eziklik göstergesi.
Haaaa ayrıca bizi "yeni açılan hesap" gibi sığ bahanelerle eleştirmeye çalışman da zaten verecek mantıklı bir cevabının kalmadığının en açık itirafı. Üstadın heybeti karşısında ezilip, hıncını benden çıkarmaya çalışman ne ilme ne de edebe sığar. Hocanın da dediği gibi; bu kadar kıvranmana gerek yok, kuyruk acın dışarıdan baya net okunuyor. Bu saatten sonra söyleyeceğin her kelimede sadece bu acizliğini tescillemeye yarar. Haaaaa ayrıca senin gibi bir "vefalı üye" olmaktansa, haddini bilen bir "yeni açılan hesap" olmayı bin kez tercih ederim.