Alıntı:
Lonkia Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadımın "kuyruk acısı" teşhisi tam isabet olmuş; yazdığın savunma bile bu acının yarattığı hazımsızlığın dışavurumu olmuş. Yıllarını bu ilme vermiş bir üstadın karşısında, sağdan soldan toplama ve yapay zekadan aldığın bilgilerle ahkam kesmeye çalışıp foyan ortaya çıkınca bu kadar hırçınlaşman aslında çok insani bir eziklik göstergesi.
Haaaa ayrıca bizi "yeni açılan hesap" gibi sığ bahanelerle eleştirmeye çalışman da zaten verecek mantıklı bir cevabının kalmadığının en açık itirafı. Üstadın heybeti karşısında ezilip, hıncını benden çıkarmaya çalışman ne ilme ne de edebe sığar. Hocanın da dediği gibi; bu kadar kıvranmana gerek yok, kuyruk acın dışarıdan baya net okunuyor. Bu saatten sonra söyleyeceğin her kelimede sadece bu acizliğini tescillemeye yarar. Haaaaa ayrıca senin gibi bir "vefalı üye" olmaktansa, haddini bilen bir "yeni açılan hesap" olmayı bin kez tercih ederim.
|
birde şu varki ben hic kimseye bethetiyye okuyun demedim dememde, çünku hep çok tehlikeli olduğunu söyledim bunu bir çok mesajimda görmek mümkùn, ben okurum hemde cok sık okurum, okumamda imami tusi nin okumasidir hatta yillardir sakli olan isimleri bulmak icin ugrasirim dunyanin bir cok yerindeki berhetiyye talebeleri ile irtibat halindeyim ,
garip olan bu vatandaş niye böyle herkese berhetiyye okuyun diyormuşum gibi bir iftira atti onu önce bilemedim, sonra aklimaniye böyle yaptigi aklima geldi , ayrica birde beni cok tanırmiş gibi 2 yil okudun falan filan diye sacmaladi..