Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
Kuyruk acısı dediğin şeyde ben seni gerçek hayatta tanımam etmem forumdan tanırım. Yapay zeka ile ilgili ne yaptığımı ve kaynak olarak ne kullandığımı yazdim üstte, başka hesaplardan kendine destek alıp zeytinyağı gibi haksız konumdan üste çıkman gerçekten komik. 60 li yaşlarda biri gibi davranmayip çocukça yorumlar yapman daha komik kardeşim. Hangi birine güleceğimi şaşırdım. Cahil oluşuna mı cincilik ilminden daha ileriye gecemedigine mi kuranı kerimi tam olarak bilemedigine mi hangisine güleyim bilemiyorum
Gerçekten güzel bir sağ veya sol kol olmuşsun. Gerçekleri saptıran ve kendi çıkarlarına göre konuşan bizden değildir. Konuların cevabını üstte verdim. İlim üzerine olan konuların. Bundan sonrasinda böyle boş yorumlarına cevap bile yazmayacağım çünkü boş konuşanı, boş işlerle uğraşani Allah sevmez. Herkes kendine yakışanı yapar. İmas hocayı böyle sağ veya sol kolu olacağına ilimde kendini gelistir sende hoca ol. Seninle tartışmaya girmek bile maneviyatı düşürüyor.
|
Gerçekler ve ilim karşısında mağlup olunca hemen "maneviyat" ve "sağ kol" edebiyatına sığınman, tam da senin gibi köşeye sıkışmış müfterilerin son sığınağıdır. İmas üstadın karşısında teknik olarak rezil olup, iftiraların tek tek yüzüne vurulunca, içine düştüğün o ezikliği "Allah sevmez" gibi cümlelerle örtbas etmeye çalışman sadece zavallılığını kanıtlıyor.
Ayrıca hocanın ilmine ve bilgisine şahitlik etmek için "sağ kolu" olmaya gerek yok; sadece senin gibi kibri aklının önüne geçmiş birinin atıp tutmalarına karşı "edep" sahibi olmak yeterli.
Neyse sen bir "vefalı üye" olarak hayal dünyanda hocalık taslamaya devam et; ama unutma ki ilim edeple, edep ise dürüstlükle başlar.
Haaaaa ayrıca gerçekten de herkes kendine yakışanı yapar; üstad ilmini konuşturdu, ben doğruyu savundum, sen ise iftiralarınla baş başa kalıp "cevap vermeyeceğim" diyerek köşene çekildin. En mantıklı kararın bu olur, daha fazla rezil olmanı ben de istemem.