Alıntı:
Lonkia Nickli Üyeden Alıntı
Seni yeniden buralarda, hem de bu kadar etkileyici ve tüyleri diken diken eden bir mucizeyle görmek gerçekten çok güzel Talin...
Paylaşımın, Kur’an-ı Kerim’in bizzat hayatın kendisi ve her derdin devası olduğunu bir kez daha kalbime mühürledi.
Arkadaşın adına çok sevindim ve okurken çok duygulandım. "her derdin ilacı Kur'an'da" diyerek bizlere yeniden bu hikmeti hatırlattığın için Allah senden razı olsun.  Senin gibi değerli ve zarif insanların paylaşımları forumun ruhunu her daim besliyor; varlığın daim olsun. Tanık olduğun bu mucizeyide bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim Talin, selam ve dua ile... 
|
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Şu reklamlar olmasa burdan hiç çıkmazdım. Lonkia, başka bişey anlatayım, karaciğer nakli için sıra bekleyen biri dua okumamı rica etti. Artık kanser başlamış, nakil yapacak doktorlar diyor ki yapacak bişey yok, sıranı beklemek zorundasın, bunun süresi de en az 6 ay.. Ne olur dua et dedi. Bu siteye minnet borçluyum.Kuranı Kerim aşığı yaptı beni. Aynı günün akşamı beni aradı. Nakil için çağırdılar, gidiyorum diye.
Hele ilk anlattığım olay, inanın kiliseye gidecek kadını her gün Kuran okuyan bir kadına dönüştürdü. Şunu yine hatırlatayım, ben hiç bir gün sayı tutarak okumadım, okumuyorum. İçimden o an ne gelirse, bu yeter mi yetmez mi diye hiç düşünmeyin.