Alıntı:
Lonkia Nickli Üyeden Alıntı
Anlattıkların gerçekten tüylerimi diken diken etti Talin... Karaciğer nakli bekleyen o kişi için akşamına gelen bu hayırlı haber, tam bir "ilahi dokunuş" örneği olmuş. Senin vesilenle ve Kur'an-ı Kerim'in bereketiyle bir insanın hayatına böyle dokunulması o kadar kıymetli ki...
Özellikle sayı tutmadan, sadece gönülden ve ihtiyaç duyduğun kadar okuma vurgun bence işin asıl sırrı. Arkadaşının kilise kapısından dönüp Kur’an aşığı olması ise başlı başına bir hidayet mucizesi zaten.
Vallahi reklamlar konusunda haklısın, bayağı yorucu olabiliyorlar ama senin gibi güzel insanların varlığı ve paylaştığı bu yaşanmışlıkları okumak her şeye değiyor. Gönlüne ve ellerine sağlık; iyi ki bu mucizeleri bizimle paylaştın. Eksik olma... 
|
Dikkat ettim de hep inancı zayıf kişiler, şu an Allaha en yaklaşan kişiler oldular. Edilen duaların karşılık bulmasından ziyade en çok Allaha ve Kurana yaklaşmaları beni mutlu ediyor. "Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur". Ben bunun lezzetini tattım, insanlar da bunu farketsin istiyorum.