Alıntı:
madboyali Nickli Üyeden Alıntı
Yapılan bilinçsiz, korumasız vs. uygulamalar ve okumalar sonucu yaşanılan musallat vakalarında (sadece ayetler okunarak yapılan, misal şu ayetten şu kadar);
1-istemeden insan, normal bir cine (kafir,münafık, müslüman,vs.) zarar verir, oda öfkeyle girer bedene zarar verir,eziyet eder,hasta eder sürekli bunu anlaşılırda. peki ayetin görevlisi sufli cin neden bunları yapıyor?
2-musallat için insan bedeninin 5 yıldızlı otel olduğu aktarılmakta. insan vücudu bu kadar güzelse, ortalık bir sürü günahkar var, onlarada musallat olsunlar, evet zaten musallatlılar diye bir yorum yapılabilir. ama ben zaten musallatlılar dediğimiz güruhtan hiç ölüyorum bitiyorum,hayatım karardı çok rahatsızım gibi hiç şikayet ne duydum ne gördüm.
3-efendim, onların musallatı onlara niye zarar versin zaten istedikleri şeyleri, günahları yapyorlar. ozaman musallata uğramış bir insan, kurana, duaya sarılmayıp,iyi bir hocadanda destek almayıp, kendine içkiye,kumara, günaha verirse kurutulacakmı?
|
1--- soru yanlış sorulmuş ayetin suflisi kimseye musallat olmaz bu bilgi tamamen yanliş, musallat olan ya görevlendirimis varliktir, yada basibos varliktir
2---nereden biliyorsun günahkarlarin musallat almadigini , gunahkarlarin çogu musallatli ama kimisi bunun farkinda degil m,kimisi kabullenmiş, kimiside o hayata alişmiş,
özellikle bagimlilar, cinsi sapkinlarin hemen hemen tamamin musallatli, zaten mantıken düşünülurse. insanlarin bu kadar fazla yoldan niye ciktiklari anlaşılir,
3--- 3. soru 2. soru ile bağlantılı ve cevabi 2. şıkta verildi..