Alıntı:
medinediyar Nickli Üyeden Alıntı
Hocam merhaba tavsiyenizi okudum aklıma takıldı.
Şimdi hasta olunca doktora bize lokal anestezi yap genel anestezi istemiyoruz diyemiyoruz mesela, bu yöntemde beraber çalıştığımız ilim sahibi kişi ile bunun istişaresini nasıl yapabiliriz yada nasıl sorabiliriz? Yani karşımızdakinin mühürledigini mi ,kabilesine mi topladığını vs biz nasil bileceğiz yada işlem hakkında nasıl detay alabiliriz?
|
degerli @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
siz ona diyemezsiniz sunu yap bunu yap diye her ehil kisinin farkli yöntemleri vardir varliklari almak kisiden kisiye cok degisir
mesela ben varligi konustursam (hipnoz edebildigim kisilerde) ona nerden nasil geldigini soruyorum o anda ki atmosfere bagli bir durum ya geldigi yere kabilesine yada büyü yaptiran kisiye yolluyorum bazen cok kez itiraz ederler gitmem ben bu kisiyi öldürecegim gibi tehditler ederler bazilarida ben bu bedene alistim beni gönderme derler vb
genelde en cok tehdit edenler ifrit iblis tayfasidir
mesela hipnoz etmeden hastadan yollananalari bazen kisi hisseder bazende hissetmez ama biz yardimcilarimiza güveniyoruz cünkü daha önce uygulamalar basarili olmustur ve musallatli kisiye rahatlama gelir yada kollarindan ayaklarindan agzindan ciktigini hisseder yanma olur karincalanma olur bazilari mideden alinanlar genelde kusarak cikarirlar
eger hasta hipnoz olmussa yapilan islemde konusulanlari hic bilmez ve duymaz sadece caninin yandigini agrilar olustugunu hisseder cünkü icindeki varligin cani yandigi icin bulundugu bedene eziyet verir