Alıntı:
nanelikek Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Harfleri biliyorum lakin yazma işine gelince çok kötüyüm bakarak bile 1 harf zor yazarım
bunun için arapça yazı defterleri aldım orada kendimi geliştireceğim
Ayrıca öğrenmek için ise bilgisayarda vefk nasıl yapılır bunun bilgisini arıyorum
herşeyi ile yapayım sağlam olayım yanlışlarımı farkına varayım
Daha sonra bir hocaefendiye gidip yanında yetişmek istiyorum , yazı bilmeden almıyorlar yanlarına
|
kardeşim ben sana şahsi tecrübemi yazayım 1 vefkle ugraşan insan kuranı mükemmel derecede okumalı hatta çogu ayeti manasıyla ezberinde olmalı 2 arapçası mükemmel olmalı 3 ebced tablosu arapça rakamlar bunları evinin adresini bilir gibi bilmeli 4 pc de vefk cizmek için adobe photoşop programını bi resimcinin bildigi gibi bilmeli,,çok zor çok karışık bi programdır 5 imas hocamızın dedigi gibi bu kısma gerçekten katılıyorum herkes işini yapmalı bu yazdıgıma kızma gerçekten herkes işini yapmalı..ama insanlar bu devirde çare ararken kendim bişiler yapıyım diyor..bu yazdıklarım inan eksigi var fazlası yok esmaül hüsnadan tut çogu şey ezberinde olmalı,,gezegen tablosu vs vs vs bunlara hakim olman lazım....son olarak acemi birinin bende vefk yazarım demesi beyin yada kalp ameliyatını bende yaparım demesiyle aynı şey....vefk yazan kişi aynı bi nakkaş gibi olmalı bunuda ekleyelim