Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum kardeşim. İnşallah beddua alacak bir şey yapmamışımdır. Ettiğim beddualar bana dönecekse tümünü geri alıp tövbe ettim bir süre önce.
Beni çekemeyecek olan birilerinden yıllardır yüzlerce km uzaktayım, hayatımdan haberleri yok, ellerinde büyü yapabilecek bana ait malzeme yok.
Nazar değecek veya kıskanılacak bir şeyim de yok...
Nazar değecek olursa kedilerime değer. En göz önünde onlar var. Onları da sadece en sevdiğim insanlar görüyor. Kıskanmazlar, nazar değecek bir şey yapmazlar.
Evime sevdiklerimden başka kimse giremez. Sevdiklerim uzaktalar. Bir şeyleri görüp de gözü kalacak kimse girmiyor eve.
Bu aralar sıkıntılarım var ondan kurtulmak için dua ediyorum, sadaka veriyorum. Üst üste bunlar gelmeye başladı.
İmtihan diyelim... Üzülmüyorum, isyan etmiyorum. "Vardır bir hikmeti" diyip geçiyorum.
Şu tercihlerimden biri tutsun memurluğa gideyim, en kalabalık olan İstanbul da tutsa, en ücra yer de tutsa yeter ki tutsun gideyim, başka bir şey istemiyorum. Bunu da övünmek büyüklenmek için değil bu dünyamın geçimi ve ahiretimi kurtarmaya vesile olması için istiyorum. Dua et benim için
Evde sirke yok 
Namazlarda ve uyumadan önce okuduğum felak ve nas var. 
|
Eskiden derdim ki neyime nazar değiyor acaba diye senin gibi düşünürdüm, bazı insanların düşünce yapıları çok farklı, pek çok kimse senin içeriden ne yaşadığına bakmıyor ne yazık ki. Bilmiyorum ne kadar doğru lakin tecrübelerime göre nazar ve büyünün değmesi için illa seni görmeleri ve evine girmeleri de gerekmiyor, bir ortam da bile konuşulman seni etkileyebilir
Bir gün hiç evden çıkmadığım bir gün durduk yere ağırlık başladı gözlerim karardı ve çok şiddetli baş ağrısı çektim, anlam da veremedim neden böyle oldu diye, gayet iyi güzel evde bulaşık yıkıyor soğan doğruyordum yani

o hal gelince hiçbir iş yapamaz oldum elim ayağım kalkmadı, neyse bir kaç saat sonra annem aradı nasıl olduğunu felan sordu derken annem bir misafirliğe gitmiş orada da beni konuşmuşlar vs tam yani benim sıkıntılarımın başladığı saatler neyse hal böyle olunca bende okumaya başladım dualar yüzü suyu hürmetine kendime geldim çok şükür
Herkesin ayrı bir imtihanı ayrı bir sınavı var, demekki senin ki de böyle miş, hani meşhur bir tavır var ya, o sene bu sene diye, inşallah senin de öyle olur kardeşim, tez zamanda hayırlı bir şekilde atanırsın inşallah