Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Bu taşların süreleri var mı tutsulenmeleri sirkede suda bekletilmesi gerekiyor mu yoksa bunlara gerek yok mu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Faydasını daha şimdi biraz daha başka gördüm, kvatr bezinde.
Kehribar çuvalını güneş Chakra dan çeneme kadar serdim üstüme. Pek birşey etmedi çünkü çalışmamı yapmaya üşendiydim. Bugün 1,5 saat çalışma da yaptım ve peşinden suyunuda içtim 3Litre.
Taş artık kendim çalışma etmezsem, pek fazla birşey etmiyor.
Bu 90 dakika içinde ama, çalışmam ile çok şeyler elde ettim. Alnım, gözlerim , yanaklarım, kulak ve çevresi, çenem, iki kaşımın ortası heb can girdi, (uyuşmuş azalara nasıl hareket ettiğinde can girer, aynı onun gibi).
Üstelik tuz tadı var idi, gemze burun ve boğazımda (sanki denizde tuzlu su yutmuş gibi).
Tüm çalışmaları kvatr bezimin üzerinde yaptım(taşlar kvatr'ın üzerinde bastırıyordu hafifçe, ama çok rahatsız ve gicik etti tüm 60 dakika zarfında), sonunda becerdim, çok daralmalardan hafifledim(öfleme, nefesim soluk içindeydi).
Çalışma basit, bilmem onu bunu pek anlamam, ama muhakkak jacobsche kas rahatlatma ve kadim şifa enerji çalışmalarında öğrendiklerim idir bu çalışma).
Çok basit, kvatr o vaziyette sıkıştırıldiğinda(gıcık), sakın kalınır ve o hal tutulur ve his önce kvatr bezinde iken, sonra zihinde/kafada yansır. Şeye benzer: hani elini yakar, üzerine merhem sürersin ve acıya (gıcık'a) direnir pansumanı yaranın üzerinde sabit tutarsın,aynı buna benzer hal vaziyet aldım 90 dakika.
Ayreten daha ileri çalışma yaptım ve o kvatrdeki gıcıkğı sabitlediğim hal vaziyet'te, şimdi ilaveten taşın enerjisine yol açtım. Yani, sanki yanık yaranın pansumanın altında sabit duran merhemden serinlik dağıldığı gibi, taşın enerjisinin dağıldığını hayal ettim. Enerji hedefi buldukça soluklar başladı ve tuz tadıylen ve uyuşukların canlanması ile sonuçlandı. Rahatladım zihnim iyileşti. Huzurluyum.
Merkez nokta tüm süre kvatr bezinin ortasında idi(gıcık hissi), ve enerjiye yolunu ilkin beyinin içine, sonra kvatr bezinin ortasındaki merkez noktaya ve etrafına, daha sonra sona doğru, elmacık kemiğine (iki merkez nokta oluştu (gıcık hissi oradada oluştu). O noktaya da yol açtım, taş enerjisine.
Ve nihayet son olarak, solarplexus ta bitirdim çalışmamı.
Bilmem izahı zor ve anca böyle/bukadarı mümkün, açıklayabildiğm kadar satırlarda paylaşmaya çalıştım.
Artık sizin tecrübenize kaldı, fayda görmek isteyen kardeşlerim.
Şifa Allah'tan elbet, ama tevessül bizden !