Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek ama bu bir yanlış anlaşılmalı terimdir.
Ruhunu şeytana satma şeytana adama yani kötülükler yapmak pis şeylerle meşgul olmak merhamet ve vicdanın yok olması yek amaç ve niyetin kötülük olmadı kötülükten zevk almak ruhu şeytana satmaktır.
Misal büyü yapmak ruhu şeytana satmaktır.
Veyahut puta tapmak ruhu şeytana satmaktır.
Tabi bunun yanında birde şeytana verilen kurbanlar var ama o daha farklı bir konu.
Benzer ama farklı.
Oaradada hayvanların yada canlıların acı çektirilerek öldürülüp şeytana kurban verilme olayı vardır. Büyücü mason ve satanistlerin inancına göre adrenalin salgılayarak ölen bir kurbanın şeytana daha çabuk ulaşacağına inanılır vede o kurbanın kanını içmek onları şeytana yakınlaştıracağına ve onlara istedikleri gücü vereceğine inanırlar. Neyse bu kadar yeter
|
Hocam bir arkadaşım spiritüel satanizme inanıyor. Ama dediğiniz şeyleri yapmamış işte kurbandır, kara büyü yapmaktır öyle şeyler yapmamış. Sadece şeytana adanma ayini mi insiyasyon mu öyle şey yapmış bide onlarin garip meditasyonları var kadim Hintlerin meditasyonuna benziyor ondan felan yapıyordu. Ama bana bi kaç kez daraldığını söyledi bende yardımcı olmak istiyorum ama bu işleri anlayan birisi yok reel dünyada o yüzden buraya geldim. Soyledigine gore adanma ayini yaparken sol elinden iğne ile kan gibi bişey almış bir kaç Türkçe şey söylemiş sonra adanmış olarak kabul ediliyormuş.