Alıntı:
CosmicWanderer Nickli Üyeden Alıntı
Vallaha hocam kendisine sordum konu ile alakalı işte bir vaat mi verildi, dünyevi birşey için mi yaptın diye dedi ki işte hayır yani bir amaç için değildi. Şeytan için dua bile etmiyorlarmış sebebi onun duaya felan ihtiyacı yokmuş, aynı zamanda kurban konusuda aynı gereksizmiş hollywood abartması imiş. Bide yahudilerden nefret ediyorlar
|
Arkadaşının girdiği din-tarikat modern satanizim diye geçer. Onlarda kurban verme anlayışı yoktur. Eski satanizimde kurban dinlerinin temeli gibidir. Ama yeni satanizimde değiştirdiler.
Bir gurup satanist kendi cemaatini oluşturdu
Mezhep gibi düşün bunu.
Yeni satanizimde sadece ritüel vardır.
O ritüelleri kendilerine bolluk getirmesi için arınma için huzur ve benzeri şeyler için yaparlar.
Yeni satanizim şeytanla iletişime geçme niyeti içine girmez onu davet etmeye kalkmaz ve şeytanı tek bir varlık olarak görmez.
Benim satanistlerle bir dostluğum oldu .
Dostluk dediğim farklı bir şey onlar benden hoşlaşıyorlardı büyü yaptığım dönemlerde .
Ben nefret ediyordum ama , her neyse.
Onların bana anlattıkları şeylere dayanarak söylüyorum. Gerçi onlar has satanistti.
Şeytana kurban veriyorlardı. Allaha inanıyorlar ama itaat ve iman etmiyorlardı. Allahın varlığını kötülük şeytanın varlığını iyilik olarak biliyorlardı.
Onlara göre Allah kulunu cehennemde yakmak için yaratır vede hiç hayatına müdahale etmez .
Yine onlara göre Allah şeytana haksızlık yaptı ve şeytan masum olduğu halde cezalandırıldı.
Onlar şeytanı cezalandırılmış bir melek gibi görüyorlar. Yaratıcının Allah olduğunu biliyorlar ama Allah’ı kibirli ve kötü biri olarak görüyorlar.
O kullarına zulmediyor diyorlar. Öldüğümüz zamanda hepimizi yakacak diyorlar. Ve şeytanı kendilerinden üstün görüp tapıyorlar.
Allah bizi yalnız bıraktı ama şeytan bize sahip çıkıyor diyorlar. Onlar şeytanda demiyorlarda ben şeytan diyerek anlatıyorum.
Bana yakınlaşmaya çalışan gurup demon kabilesinden bir dişi varlık adı bende kalsın.
Ona tapıyor ve onun kendilerinden istediği büyük beyaz boğalar olduğunu söylüyorlardı.
O boğaları şeytana kurban veriyorlarmış.
Ama arkadaşın için bunlar saçma çünkü o bunlara inanmayıp yapmaz.
Onlar kendilerine şifa getireceğine inandıkları için şeytana teslim oluyorlar.
Her neyse konu uzadı. Bu arada arkadaşın için yapabileceğin bir şey yok senin. O öyle bir şeye girmişki kendi uzaklaşmak istese bile bir diet ödetirler. Yada izin vermeler.