Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
malesef bu yaşadıgımız çagda böyle anneler çok.. degil evladı dünya yansa umru duymaz,,bu tip olaylara muhatap insanlara allah yardım etsin ...gerçekten zor, ne yazılsa ne söylense boş 
|
Abi dün böyle birine denk geldim. Daha 30 yaşında bir hanım. Üniversiteye gittiğinde annesinin çenesine dayanamayıp yatay geçişle annesinin yanına dönmek zorunda kalmış. Annemdir demiş acımış dönmüş. Sonra atanmış gitmiş, sonra tayin zamanı gelince yine annesinin yanına gelmek zorunda kalmış. Annesi yemek yapmaz, temizlik yapmaz, kızını bekler. Gelsin de yapsın diye... Kızı evlenecek, engel oluyor. Kızı biriyle görüşmeye kalksa engel oluyor. Kızı uzak bir yere gezmeye gidecek olsa o da gidiyor. Eve geç kalsa nerde kaldın diyor. Üstüne başına bir şeyler alacak olsa engel oluyor. Tatillerde peşinden gidiyor.
Böyle insanla yaşanır mı? Kadın sürekli hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor, sen olmazsan ben naparım, şişmanladın çirkin görünüyorsun, orada napacaksın otur evinde, nereye gidersen ben de geleceğim birlikte yaşayalım vs.. İnsanda rahat huzur kalmaz. Kendi mutluluğu için insan başkasını elinde tutup hapseder mi? Sonra bilip bilmeden konuşanlar ortaya çıkıp "ama o senin anneeeeen" diyorlar.
Her anne iyi olmuyor. İyi anneler bu dünyada da ahirette de cenneti yaşasınlar inşallah.