Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
rahmetli olan metin balkanli hocayi bir dinle ne diyor hakkinda....gavur adeti dedigi gelinligi,haremlik selamlik dedigi toplantilari kizinin dügünunde bosa cikaran,kizina gelinlik giydirip herkesin önune cikaran sonrada sozumuz gecmedi diye zeytinyagi gibi olan ve muridlere kesinlikle carsaf giyeceksiniz diyip kizina carsaf giydirneyen bir kisi.. istersen daha eskilerinide anlatirim,hani 15 yasinda babasinin verdigi 300 sel mercedes arabanin nereden nasil geldigi o catir catir yedigi bsba parasinin kaynaginida anlatirim istersen.....fetullah gulen icin,ustadinin o ehlisunnet alimdir ismini fethullah hoca efendi soyle dedigini cok ovguler duzup 15 temmuzdan sibra 180 derece donup fetö düsmani oldugunu falan... anlatacak mevzu cok..
|
Üstadım Babasının parasının nereden geldiği belli değilmi?
Bende 17 yaşımda 18’e girmeden marka vermeye gerek yok bir daire alınacak parayla babam bana doğum günü hediyesi spor araba aldı. Araba aylarca yattı kapı önünde benim ehliyeti bekledi. Heee övünmek değil bu asla malla mülkle övünmedim övünmemde Allah’da nasip etmesin. Söylemek istediğim şu kendi çapında ufak tefek ticari faliyetler yürüten biz bunları yapıyorsak limited şirketi olan ve bizden daha köklü bir firma neden bunları yapamasın.
Ayrıca Fetullah gülenin gerçek yüzü daha önce bilinmiyormuş herkes onu büyük hoca sanıyormuş sonra foyası ortaya çıkınca herkes nefret etmeye başlamış.
Sizde bir zamanlar menzili övüyordunuz kıbrısiyi gömüyordunuz. Hatta söylediğiniz sözler harfi harfine aklımda.
Bak bu gün mesela menzildeydim yemeklerini yedim geldim onlara niye bir şey demiyorum falan dediniz.sonrada ben menzili sevmem dediniz. Bir zamanlar şeyhini övüyordunuz mal paylaşma meselesinden sonra sevmediğinizi söylediniz. İnsanların iç yüzü zamanla ortaya çıkar bunu siz benden daha iyi bilirsiniz ve iç yüzleri ortaya çıktıkça bazı insanlardan soğuruz bu çok normal bir şey.