Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Özür diledik işte daha ne yapayım.
Ben kimseyide töhmet altında bırakmadım.
Size ne kardeşim Sami hocayla benim aramda geçti o olay ben özürümü diledim hata yaptım dedim size ne oluyor.
Ben hadsizde değilim edepsizde.
Hiç bir şeyde hayal ürünü değil.
Ben kimseye büyücüyüm sana büyü yaparım gibi bir tavır sergilemedim. Kimseye sopa mopada göstermedim ki haddimede değil.
Ben kim hocalarımıza o şekilde hitab etmek kim.
Ben yerimi biliyorum. Konu buralara geldiyse sizin bir hatayı sündürüp sıvaştırdığınız içindir kimsede kusura bakmasın.
Ben köşeyede sıkışmam cahiller gibi büyüyü öne atıp arkasınada saklanmam madem burası ilim sitesi bende kendimdeki bilgiyi aktardım.
Kimseyi tehdit felan etmedim.
Saho denen arkadaşla ufak bir atışma yaşadık diye ona karşı kin tutacağım anlamını çıkarmayın yada başka bir şey. Tartışmak benim hoşuma gidiyor seviyorum.
Ayrıca ben havvascı olduğumu iddia etmedim göz kırpma emojisini siz büyüye havvas diyorsunuz ya ondan dedim. Yanlış anlamışsınız. Bana ispat et diyorlar neyle edeyim sırf siz inanasınız diye gideyim büyümü yapayım suçsuz birine yokdan geçene. Siz kafayı yemişsiniz.
|
Vakia, "Özür diledik işte" diyerek yapılan saygısızlığı paketleyip bir kenara atamazsın. Burası senin şahsi WhatsApp hattın değil toplu bir platform. Sen burada Sami Abi’ye asılsız ithamda bulunup, Sevgi Abla ve Saho’ya karşı üslubun ayarını kaçırırsan, bu artık "ikinizin arası" olmaktan çıkar, hepimizi ilgilendiren bir huzur meselesi olur.
"Kimseye sopa göstermedim" diyorsun ama daha yeni "benimle uğraşmak istemezsiniz, sıradan değilim, havvasçıyım" diye gizemli güçlerle millete üstünlük taslıyordun. Şimdi tepki görünce "emoji koydum, yanlış anladınız" diyerek kıvırman sadece inandırıcılığını bitirir. Madem "tartışmayı seviyorsun", o zaman eleştirilince "size ne" diye çocuk gibi savunma yapmayacak, üslubunun sorumluluğunu alacaksın.
Kimsenin bir şeyi sündürdüğü de yok; biz sadece senin başlattığın saygısızlığın sınırlarını çiziyoruz. Burası senin "canım sıkıldıkça tartışır, sonra da özür dilerim geçer" diyerek egonu tatmin edeceğin bir oyun parkı değil. Eğer gerçekten yerini biliyorsan, özrünü lafta bırakmaz, tavrını ve üslubunu düzelterek gösterirsin. Aksi takdirde, bu "kabadayı" rollerin burada kimseye sökmez.