Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Burçlar insan karakterinde etkilidir. Fakat zaman zaman burç yorumlarını okusam bile inanmıyorum. Kesin konuşmuyorlar, hava durumunu tahmin eder gibi tahmin ediyorlar, olabilir diye konuşuyorlar. Yine de inanmıyorum.
Ben kova burcuyum. Dünyanın her tarafında milyonlarca kova burcu var. Hayat şartlarımız farklı, yaşadığımız aile farklı, yaşadığımız coğrafya farklı. Burç yorumu hangisine tutacak?
Bana göre fala inanmak nasıl ki şirk ise burç yorumuna inanmak da öyledir. Gelecekten haber vereni tasdik etmek küfürdür.
De ki: “Allah’tan başka göklerde olsun yerde olsun hiç kimse gaybı bilemez.” Onlar ne zaman diriltileceklerini de bilmezler. (27/65)
Yine de büyüklerimizin ve bu konuda bilgisi olanların cevabı daha doğru olacaktır. Onlar gelsinler. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve daha kim varsa 
|
gaybı kesinlikle bilemezler bunun bilincindeyim. fakat şu var mesela ben şimdi 3 kişi ile birlikte cinayet planı kuruyorum diyelim,(boyle bişey yok😀) bu konu o cinler tarafından medyuma haber veriliyor. oda diyorki şu kişi yakında ölecek deyip reyting yapıyor.. böyle şeyler oluyormudur ?