Alıntı:
Darkness Nickli Üyeden Alıntı
Muskanın İçinde Allahın Ayetleri yazıyorsa Şirk değildir.Kuran Şifadır. He sen eğer diyorsan ki ben kabul etmiyorum Kuranın Şifa olduğunu Haşâ, o zaman senin sözlerin Şirk içeriyor. Kelime-İ Şehadet getir Tövbe et Dini konularda bilip bilmeden konuşursan Diğer tarafta Mübareklere nasıl hesap vereceksin? Şirke girdiniz siz diyebilecek misin hepsine teker teker? Diyemeyeceksen daha diretme.
|
Ben ayet yazılıp aşılmasına karşı değilim fakat alimler bu konuda ihtilafta yani ayet dahi olsa olsa şirk diyen alimlerde var delilleri işe muskaya dair hadisler ve peygamberimizden böyle bı sünnet olmaması Rukiye okuma sünnettir diğer şeyler ayette olsa yazılıp aşılması sünnette yok ben ayet yazılıp aşılmasına karşı değilim karşı olduğum şey ayetlerin altına yazılan sembol tarzı şeyler . Bunlar şirktir diyorum ben bı kişi gelsi. Desinki şu hAdiste peygamberimiz demizkiu ayeti yazın altına su sembolleri ciizin diye .
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|