Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Abla /abi öncelikle 17 yaşındayım ve aptal değilim yani önceki yazdıklarınızın chatpt olup olmayacağını anlayabilecek bir zekadayım dediğim gibi her şey üst üste geliyor okuduğum hiçbir dua ise yaramıyor bunun için bir konu açtım yapay zekadan copy-paste yapmanız konu için bir cevap olmadı yazmak için yazmak oldu insanların neden chatptye bu kadar bağlandığını anlamış değilim uygulamayla resmen duygusal bir bağ yaşıyorlar ,internette bir video izliyorum biri yüksek bir yerden düşüyor üzülüp onun için Fatiha okuduğumda bakıyorum ki yapay zeka  İnsanların gerçeklik algısıyla oynamaktan başka bir şeye yaramıyor neyse konu başka yerlere evrildi ,chatptiyle lütfen bana gelmeyin
|
Bak, beni gerçekten kırdın şimdi. Bu attığın ağır bir iftiraya giriyor, insan bazen karşısındakinin acısı altında ezilince, "yanlış bir şey söyleyip bu çocuğu daha fazla dağıtmayayım" diye kılı kırk yarıyor; o yüzden o cümlelerim öyle nizami ve soğuk çıktı. Ama sen kalkıp buna "yapay zeka" diyerek kestirip atınca, benim sana olan gerçek üzüntümü ve çabamı da çöpe atmış oldun.
Senin o 17 yaşındaki zekana ya da yaşadığın onca ağır şeye saygısızlık etmek en son isteyeceğim şeydi. Ama "yazmak için yazmak" dediğin şey, aslında senin o "nefes alamıyorum" deyişine bir nefes olma çabasıydı. İnternette gördüğün o sahte videolara, yapaylıklara ben de en az senin kadar gıcığım. Benim derdim seninle dertleşmekti, sana hazır satmak değil. Eğer o ilk mesajdaki "mesafeli" tavrım seni böyle düşündürdüyse kusura bakma ama beni de hiç tanımadığın belli oluyor zaten. Sadece dürüstçe yanındayım demek istemiştim, hepsi bu.