Alıntı:
Ero1 Nickli Üyeden Alıntı
Abilerim, kardeşlerim "Koca bir SIFIR" derken beni yanlış anlamayın. bu koca sıfır biz içinde bulunduğumuz bedenden kaynaklı frekans bozukluğudur. bu frekansı yakalayabilen etten kemikten insanlar elbetteki vardır ama her insana nail olmayacak bir lütuftur bu. beni lütfen hemen inançsız diye yargılamayın. Hangi dine hangi öğretiye bakarsanız bakın zirve nokta hep ahlaktır. Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen bir Peygamberin ümmetiyken, işi sadece şekilciliğe ve tılsımlara dökmek büyük bir çelişki. "Çalmamak, hak yememek, muhtaça yardım etmek" dediğim nokta, evrensel doğrunun ta kendisidir. Buradaki "sıfır", o ilimlerin tamamen yalan olmasından ziyade, insanın o ilimlerden beklediği "sihirli değnek" etkisinin yalan olmasıdır. İnsanlar Havas'ı, çalışmadan kazanmak, sevilmeden sevilmek veya hastalanmadan iyileşmek için bir kestirme yol sanıyor. ben bunun bir kestirme yol olmadığını, hayatın fizik kurallarının (emek, çalışma, strateji) her zaman baskın geldiğini deneyimledim. Yani asıl tılsımın kitapta değil, insanın iradesinde olduğunu fark etmem... Bu da aslında bir "sıfır" değil, büyük bir farkındalık.
|
Havvas sır içinde sırdır ya ahvan.
O halde birazda biz açıklayalım.
Havvas büyük bir okyanustur .
Simya kimya tılsımlar hüddamcılık büyü vefk
Alternatif tıp da havvasa dahildir. Havvas, bir maddenin kendine has gizli ve açık özellikleridir.
Yani sadece cin ve cinlikle sınırlı değildir.
Bizlerin ilgilendiği kısım havvasın batıni kısmıdır o da senin dediğin gibi boş bir iş değildir .
Havvas sevmeden sevilmek çalışmadan zengin olmak için değildir.!
Çok büyük bir genelleme yapmışsın.
Havvas insanlara fayda sağlamak için vardır.
Kişi havvas ilmi ile yüksek dereceleri elde edebilir
Gizli işler kişiye açılabilir. Maddi manevi her türlü sıkıntıya dermandır. Havvası ne cin çıkarma olarak nede tılsım olarak tasvir ve tabir etmek büyük hatadır.
Ayrıca dünyanın en güçlü tılsımınıda çizseler çalışmayan adama para gelmez.
Onlar kişinin gayretine destek olarak vardır.
Aksi olsaydı yani dediğin gibi , herkes çizerdi bir tılsım yatardı evinde akşama kadar.
Havvas ilmi icazet vede maharet ister.
Senin yaptıklarından bir sonuç alamaman çok normal ve doğaldır.
Havvası ehli bilir maharetinide öyle.
Biz ehil olmadığımız halde kendi çağımızda ziyadesiyle istifade etmekteyiz.
Yaptıkalarımızdanda biiznillah sonuç alıyoruz.
Senin bu ikimden nasibin yokmuş icazetinde.
Bu sebeple bu şekilde bir düşünce içerisine düşmüşsün. Yanlış yoldasın.