Alıntı:
PanterOLog Nickli Üyeden Alıntı
Cinlerin çağırılması yada başka diğer cin varlıkları çağırma söz konusu nasıl oluyor bunda?
Musallattan dolayı sadece bedenindeki cinleri hasta yada yakını ayeti okurken niyetinde hedef bilecek/tutacak ,okadar derim. Sonrası nolcak tam çıkaramadım bilemedim işte 
Sirke işe yaramaz imiş.
Ama ayeti niyet üzere okurken, cinlerin sirke tasında toplanması diye niyet edilirse, nasıl olurmu bu?
Yada kaf dağının ardına toplansın diye niyet edilir mi?
|
Bak ben sana bir tavsiye vereyim musallattan kurtulma niyetiyle bakara 102-103. Ayetleri 313 defa oku tamammı.
Buna 3 gün devam etmeye çalış ne demek istediğimizi anlayacaksın.
Çok basit bir şey söyledim sana .
Buradan edineceğin tecrübe be biliyormusun bizim sana anlatıpta senin bir türlü anlamadığın;
Eğer gerçekten musallatın varsa Bu işi yapmaya başladığın vakit daha 100’e gelmeden musallat olan cin rahatsız etmeye başlayacak devam edersen korkutacak belki başka bir şey. Sen o okumayı onlar üzerine niyet ederek yaptığın vakit o okuduğunun nuru onlara azab eder. Canları yanınca onlarda sana azab eder. Bu sebeple diyoruz izin vermezler.
Bir hoca olmadan kurtulamazsın .
O söylediklerinde çok saçma sapan şeyler onları aklından çıkar. Yok cini bağla yok yak yok kaf dağına gönder. Sen hayırdır, onlar seni gönderir senin onlara gücün yetmez.