Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Havvas sır içinde sırdır ya ahvan.
O halde birazda biz açıklayalım.
Havvas büyük bir okyanustur .
Simya kimya tılsımlar hüddamcılık büyü vefk
Alternatif tıp da havvasa dahildir. Havvas, bir maddenin kendine has gizli ve açık özellikleridir.
Yani sadece cin ve cinlikle sınırlı değildir.
Bizlerin ilgilendiği kısım havvasın batıni kısmıdır o da senin dediğin gibi boş bir iş değildir .
Havvas sevmeden sevilmek çalışmadan zengin olmak için değildir.!
Çok büyük bir genelleme yapmışsın.
Havvas insanlara fayda sağlamak için vardır.
Kişi havvas ilmi ile yüksek dereceleri elde edebilir
Gizli işler kişiye açılabilir. Maddi manevi her türlü sıkıntıya dermandır. Havvası ne cin çıkarma olarak nede tılsım olarak tasvir ve tabir etmek büyük hatadır.
Ayrıca dünyanın en güçlü tılsımınıda çizseler çalışmayan adama para gelmez.
Onlar kişinin gayretine destek olarak vardır.
Aksi olsaydı yani dediğin gibi , herkes çizerdi bir tılsım yatardı evinde akşama kadar.
Havvas ilmi icazet vede maharet ister.
Senin yaptıklarından bir sonuç alamaman çok normal ve doğaldır.
Havvası ehli bilir maharetinide öyle.
Biz ehil olmadığımız halde kendi çağımızda ziyadesiyle istifade etmekteyiz.
Yaptıkalarımızdanda biiznillah sonuç alıyoruz.
Senin bu ikimden nasibin yokmuş icazetinde.
Bu sebeple bu şekilde bir düşünce içerisine düşmüşsün. Yanlış yoldasın.
|
"Güzel kardeşim, 'ahvan' demişsin, 'nasip' demişsin, 'icazet' demişsin... Eyvallah.
Ama yazdıklarımı savunma refleksiyle değil, hakikat aynasıyla okumanı isterdim. Bana 'senin nasibin yokmuş' diyerek aslında Havas'ın o en derin sırrını ıskalıyorsun.
Senin nasipsizlik veya sonuç alamamak dediğin o Koca Sıfır, benim için bir başarısızlık değil, bir uyanıştı. Ben o hiçliğin içinde, aradaki perdeleri, tılsımları, vefkleri ve kağıt parçalarını kaldırıp; Yaradan ile çırılçıplak, aracısız kalabilmenin dehşetini ve güzelliğini yaşadım. Asıl Havas, asıl Batıni ilim insan acziyetini kabul edip, süslü ritüellerden medet ummayı bıraktığı an başlar.
Kendi cümlenle beni doğruladın aslında 'Dünyanın en güçlü tılsımını da çizseler çalışmayan adama para gelmez' demişsin. İşte hakikat budur. Eğer asıl keramet çalışmaktaysa, alın terindeyse, eylemdeyse o zaman o tılsım sadece bir psikolojik değnektir. Ben o değneği attım kardeşim. Kendi ayaklarımın üzerinde, Yaradan'ın yarattığı fizik kurallarına ve ahlak yasasına (Hakk'a) güvenerek yürümeyi seçtim.
Selametle.