Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Her yerde söylenen yayınlanan yüz bin masum insanı astırmasını nasıl açıklayacaksınız şapka giymiyor diye astıkları insanlar vardıya, başbuğmuş kendisi selanikli dini belli değil ırkı türk değil başbuğ olmak türke yaraşır kim olduğu hakkında bir bilgin varmı ingiliz uşağı olduğunu sağır sultan biliyorbala millete tatlı yedirmeye çalışıyorsunuz ög geldi artık, neden Alparslandan Fatih Sultan Hana kadar Fatih Sultandan Abdül hamid Hana kadar hiçbir padişahı konuşmuyorsunuz. İmparatorluğu parsel parsel çalınmış bir avuç anadolu toprağı kalmış atatürk türk halkını kurtarmış neyden kurtarmış koskoca osmanlı toprağından bir karış vermeseydi kurtarmış diyebilirdik şimdi bu kişinin nesini savunuyorsunuz, İmparatorluğun toparklarını gasp edip birtek anadoluyu elimizde bırakanlar ingilizlerin yetirtirip atatürk diye yutturduklar kişiyi biz iyi tanıyoruz hiç kimse türk halkına kurtarıcı diye yutturmasın bir gün onunda heykelleri yıkılacak sizde görecesiniz. Ha birde hem Allah diyceksin hem atayı öveceksi bir kalpte iman ile küfür bir arada olmaz olursa buna münafık denir. 😡
|
Hîç bir yerde yayınlanmadı!Bibliogırafiyi incelememişsin ancak utanmayıp kirli,pis ağzın ile konuşuyorsun!Uslûbunu düzelt!İlk ve son kez uyarıyorum!Dîni ve ırkı belli olmayan sensin ve senin ataların!''Angıl Uşağı'' sensin ve senin ataların!Türk dilini yazmayı bilmeyen bir echelsin ve ekfersin!''Munâfik'' sensin ve senin ataların!Sevgili yönetici!Bu ahmak şahsın yorumunun kaldırılmasını taleb ediyorum(Yanlış anlamayın konunun kilîdlenmesini taleb etmiyorum)!Bu,okuması,yazması olmayan eğitimsiz,yetişeksiz şahsın kâle alınmaması yükümlülüğümüzdür!
Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Siz kulaktan dolma saçma sapan bilgilere inanmaya devam edin.
Biz de kendi bildiklerimize inanmaya devam edelim.
Bazıları Atatürk'ün her şeyine takmış durumdalar. Hele Latin alfabesine takmaları beni çileden çıkarıyor. Laf da anlamıyorlar. Böyleleri keşke "Atatürk'ün kurduğu devleti" de istemeyip defolup gitseler. Öyle ya! İnsan nefret ettiği insanın hiçbir şeyini istemez. Öteki türlüsü ancak iki yüzlülük olur.
|
Bunlar,yediği kaba pisleyecek denli aşağı,alçak kimiseler.Nifâk üzerinden küfür ehli oldukları ise kesin.Bir gün hepsi asılacak bi'iznillâh,bikudretillâh.Deli kanlı olsa idiler Atatürkün heykellerini yıka bilirler idi.Yetersizler!