Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben öyle şeylere inanmam , astral mastral benim için hikaye,
bunlara çok inananın itikadı zayıf demektir,
çünkü islamın ahkamında
rüya delil değildir
rüya ile amel edilmez
rüyaya şeytanın dahli çok olur
bu kurallar varken ben çok gördüm derken
ne gördün?
gördüğünün sana ne faydası oldu
senin gördüm sandığın nefsinin seni aldatmasıdır..
|
Rüyada hayatımdaki daha önce görmediğim mekanları gördüm ve o mekanlara günlük hayatta denk geldim hemde birebir aynıları.
Bir defada değil çok kez aynını yaşadım.
Bir keresinde ben bir taşın üzerinde oturuyorum mermerden böyle. Musalla taşı gibi bir şey.
Bu taş saray gibi bir yapının büyük kapısının önünde duruyor. O kapı açıldı içerden ailem çıktı hesapta içeride yatır varmış bizimkilerde dua etmişler geliyorlarmış.
Sonra aradan aylar geçti.
Ben o mekanı belgeselde gördüm😁
Yemin ederim. Bilmem kimin türbesiymiş kapının önündeki taşı o kapılar ve o taşın üzerindeki arapça yazılar. Kapının rengine kadar aynıydı .
Bir başka rüyadada ben bedenimi koltukta uyuyor olarak görüyorum hayretler içinde bakıyorum sonra balkona çıkıyorum çocuklar top oynuyor. Uyandım balkona çıktım baktım çocuklar var kıyafetlerinin rengine kadar aynı.
Sokağın başında yatan köpeğe kadar hemde.
Ben çok inanıyorum .
İtikat tam olarak ne anlama gelir bilmiyorum ama evet zayıf olabilir.
Sonra rüyada bana musallat olan cinlerin boğazınamı yapışmadım neler neler bilinç açık olunca rüyada olduğumu bilince korku olmuyor.
Hep onlar bana saldırıyor bu seferde ben onlara saldırıyorum. Kaçmaya bile çalışıyorlar.
Bu elbette bildiğimiz rüya ama bilinç açık olduğu zaman çok güzel bir eğlenceye ve intikama dönüyor.