Alıntı:
muhtarbaba Nickli Üyeden Alıntı
Abim cinle muhatap olmayız dedin ama cinler bize ilim getiriyor da dedin bu tezat değil mi
Durduk yere zarar diyorsun ama diyelim işlem yaptın sonuçta bunu bedava yapmıyorsun gelen teklifler kuvvetle muhtemeldir ki çoğu iradeye hukmetme gibi veya sacma sapan bir kıskançlıktan dolayı ayrılan çiftlerin karşı tarafı rahatsız etmesini istemesidir.
Yani büyü haksız yere yapılandır en nihayetinde para ile yapılıyor bu işler.
Bu da tezat değil mi
|
Ben cinlerle bir muhattaba girmem .
Onların insanlarla konuşma şeklini ve ilim öğretme biçiminide aktardım.
Muhataba girmak farklıdır irtibata geçmek farklıdır. Ben muhatab olmuyorum onlar benle oluyor.
Bu işlerdede her önüne gelene işlem yapılmaz. Sırf insanlar birbirini kıskanıyor diye işlem yapılmaz. Bizim müdahale ettiğimiz bir kaç şey söyleyeyim. Misal adam karısını aldatmış 2 çocuğuda var ama aldırmış etmiyor kaçmış gitmiş öbür kadının yanına. Hiç bir maddi destekte sağlamıyor eşi zor durumda buna müdahale ederiz.
Yada bazıları var kadınlara seni seviyorum bilmemne diyor aklına giriyor kızı kendine aşık ediyor sonra para istiyor kızda veriyor parayı alınca kaçıp gidiyor barlarda yiyor.
Bitince geri geliyor. Bunada müdahale ediyoruz.
Kimisi var eşini dövüyor çocuklarını dövüyor sokağa atmak istiyor yada evi terk ediyor aylarca uğramıyor bunada müdahale ediyoruz.
Müdahale ettiğimiz durumlar bunlardır.
Kaynananın dilini bağlama yok milleti köpek etme cart curt onlar bizim işimiz değil.
Ayrıca değil para hiç bir karşılık almıyoruz.
Hem benim paraya ihtiyacım yok hemde para alınması bana hoş gelmiyor.