Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu konuyu neden açtığımı inanın bilmiyorum. Ama insanlar bilgilensin istedim.
Sonuçta nasıl yapılır öğretmiyorum çok derinlerede girmiyorum bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kendimi büyücü sıfatına sokmuş gibi oldum biraz ama ben insanların kötülüğüne yapmıyorum.
Hak edene hak ettiğini veriyorum diye biliriz.
Misal bir hırsıza sıkıntı veririm gücümün yettiği kadar yada iftira atarak insanları büyük sıkıntılara sokanlara hak ettikleri muameleyi gösteririm. Eşlerini aldatanlara müdahale ederim.
Geçen yıl biri yazmıştı eşi musallat altında ve eşini aldatıyor. Eşinden boşanmak istiyor çocuklara zulmediyor eşi boşanmak istemiyor çünkü ev geçindiremeyecek birisi 2 çocukları var küçücük. Kadın boşanmak istemeyince adam bunu öldürmeye kalkıyor. Bıçakla üzerine yürüyor görümcesi alıyor adamın elinden.
O namusu olmayan kadın da adama büyüler yapıyor kendine bağlıyor.
Kadın bana ağlayarak yazdı dayanamadım.
İşi hallettim kocası geldi eve eşinden özür diledi öbür kadına yol verdi.
Ama kadın hala adama büyüler yaptırıyor ve iftiralar atarak yine ayırmak istiyordu bende kadını biraz hırpalayayım istedim ama sanırım biraz fazla kaçmış. Artık niyet görevlendirmesimi hatalı oldu bir şey yanlış oldu ipin ucu kaçtı
Neyse Allah affetsin.
Kadın artık rahatsızlık veremiyor .
Onlarda mutlular.
Büyüyüde başka bir hocaya bozdurttuk.
Şuanlık iyiler.
Bu başımdan geçen bir şey vakaydı.
Hatta Zamanında sami hocamdan bunun için fetva istemiş kendileri yanaşmadılar bende başkasından aldım.
Bunları niye anlatıyorum: aramızdaki muhabbet soğusun istemiyorum.
Ne tür şeyler yaptığımı bilin istedim.
Çocukluktan beri hep bir şeyler yaparım 15 yaşlarımdan beri . Yaptıklarımla bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Sami hocamın bilgilendirmesine göre çok eksiğim ve yanlışım var. Ama düzelecektir zamanla.
Büyüden daha aşağılık bir ilim varsa eğer simyadır. Bir kaç terkibine denk geldim miğde bulandırıcı. Kara büyücüler bile o kadar biz işlere girmiyor. Biz den kastımda aslında kendim ve benim yakınım olan daha doğrusu babaannemin arkadaşlarıydı bu ilimle uğraşanlar yani.
|
Büyü işine girme ne olursa olsun. büyüden daha aşağı ilim cevabını yanlış bildin, doğrusu senden doğru cevabı beklerdim. Hala gidecek daha çoook yolun var, bu yollar mezarlık gibidir birini gömersen birinede sen düşersin, Allah'a tövbe et ve sığın.