Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Büyücü cin için ben cadı tabiri kullanıyorum.
Cadılar kolay kolay musallat olmaz musallat eder.
Eğer hocaların dediği gerçekse afferin zor olanı başarıp nasıl musallat ettiniz kendinize.
Ama ben sanmıyorum alay etmiştir gittiğin hocalarla. cadılar en güçlü cinlerdendir daha üstleri de vardır.
Benim cadı tabirim hocalarımızın cadı diye tabir ettiği cinler gibi değil. Ben o cinleri bilmem.
Benim cadı dediğim büyü yapanlardır.
Bu cinlerle her hoca başa çıkamaz.
Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yinede sitedeki hocalarımıza bir danış.
Ben büyücü cinler konusunda çok başarılı değilim. Hiç denk de gelmedim bu sebeple bilemiyorum. Belki olada bilir
|
Bana yönlendirme yapıldı büyücü tarafından ben uğraşmadım aslında kim yaptı ise hemen o gece rüyada mesajı verildi
mesaj şu;
sıra hepinize gelicek dedi malum kişi akrabam
umarım bana bunu yapmamıştır,
Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Büyücü cin için ben cadı tabiri kullanıyorum.
Cadılar kolay kolay musallat olmaz musallat eder.
Eğer hocaların dediği gerçekse afferin zor olanı başarıp nasıl musallat ettiniz kendinize.
Ama ben sanmıyorum alay etmiştir gittiğin hocalarla. cadılar en güçlü cinlerdendir daha üstleri de vardır.
Benim cadı tabirim hocalarımızın cadı diye tabir ettiği cinler gibi değil. Ben o cinleri bilmem.
Benim cadı dediğim büyü yapanlardır.
Bu cinlerle her hoca başa çıkamaz.
Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yinede sitedeki hocalarımıza bir danış.
Ben büyücü cinler konusunda çok başarılı değilim. Hiç denk de gelmedim bu sebeple bilemiyorum. Belki olada bilir
|
Büyücü ile çalışılsa peki bunları geri gönderebilirmi veya geri çevirme vb işlem yapılabilir mi?
ben hep iyi taraftan bakıyorum hocalarımız vs ilim sahibi birisi çözer diye ama günden güne iş büyüyor